Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírnátok újra a férfira?
Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!
Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…
Gondoltam írok neki, szerintetek nem tolakodó?
31N (a férfi 38 éves ha ez számít)
“ha meg akarom csalni vagy Ő engem ahhoz nem kell nyaralni menni :)“
Pedig legtobbszor ilyenkor tortennek meg ezek a dolgok.. es jon a sokat ittam szoveg..
Kivancsi lennek ha a csavo rad nyomulna akkor is ennyire akarnad e a baratsagat .. mert sok erot ra forditottal es furan nezne ki ha elutasitanad ezek utan.
Ha megcsalom akkor semmi értelme nem volt a kapcsolatnak és jobb is akkor ha vége, nem nyomúlna rám, tisztáztuk, hogy barátok vagyunk. Ha meg igen akkor visszautasítom, főleg, hogy a párom is jön augusztusba a családdal, örülök, ha megismerik egymást, pluszban két fiu barátom is csatlakozik hozzánk, szóval nagy csapat megy Amerikába.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem írtam végül rá, nemtől függetlenül nem szeretem a barátaimat zavarni, és sokszor agyalok azon, hogy ráírjak a barátnőmre, főleg, hogy ha friss a kapcsolat, annak ellenére, hogy nem nagyon adtatok tanácsot azon kívűl, hogy többet érzek iránta! Az meg az én dolgom, én azt gondolom, hogy nem ez volt a kérdés! De akkor leszbikus is vagyok, mert a kinti barátnőmre se írtam rá egy hete, mert nem válaszolt nekem, miközben megírtam neki, hogy megyünk augusztusba meglátogatni őket is. De nem zavarom őt se, majd ha lesz ideje beszélünk, (ő kérte, hogy jelezzek neki, ha megyünk) Szóval egy szó mint száz… köszönöm a válaszokat! Jó volt kicsit csacsogni veletek! Látszik, hogy emberekkel dolgozom, imádok kommunikálni, még ha gyerekes is vagyok sokszor! XD De kell ez is, hiszen ki tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!