Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírnátok újra a férfira?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!
Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…
Elfogadom a válaszod, de én nem szeretem zavarni a barátaimat sem, ha nem válaszolnak, ezért tettem fel a kérdést, hogy ilyenkor mi van? Lehet hogy többet gondolok mögé, franc tudja, de nem akarok tőle semmit barátságon kívűl, mivel szeretem a páromat l.
2024. júl. 16. 15:58
22/33 A kérdező kommentje:
De ahogy feltettem a kérdést már megvolt a válasz hogy nem zavarom! Persze kíváncsi voltam mások véleményére hiszen nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy látja a dolgokat, a kapcsolatokat, a párkapcsolatokat vagy bizonyos helyzeteket is! Szeretem az emberi reakciókat megfigyelni és meghallgatni sok nézőpontot amiből levonom a tanulságokat.
2024. júl. 16. 16:01
23/33 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy itt te akarsz ettől a férfitől valamit, nem pedig ő tőled.
2024. júl. 16. 16:45
24/33 A kérdező kommentje:
Erre inkább nem reagálok, ez nem így van, de nem fogok senkit győzködni az érzéseimről! Egy egyszerű kérdést tettem fel, nem a kapcsolatom elemzését kértem, ha baráti kapcsolat van és nem kaptok választ akkor ti szoktatok írni a havernak? Vagy hagyjàtok? A többi nem érdekel! Én nem szoktam a másik félt zavarni ilyenkor, de érdekelt a véleményetek, az se biztos, hogy nő vagyok, vagy valós a szitu, csak egy kérdés, nem az életem elemzése volt a cél. De nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
2024. júl. 16. 17:03
25/33 anonim válasza:
31 évesen elég gyerekes vagy.
2024. júl. 17. 10:26
26/33 anonim válasza:
"Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!
Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…"
Majd ha olyan kedve lesz akkor írni fog. De nyugodtan rá írhatsz hátha vissza ír. Bár én kétlem ha már annyi idő eltelt. Szerintem ő azt a kirándulást nem úgy fogta fel mint te. Abban a pillanatban még benne volt, de ahogy elmúlt a kirándulás varázsa elmúlt a barátság iránti vágy is. Maximum jelentkezni fog augusztusban és majd megrak ha vevő leszel rá. Aztán már vége lesz mindennek amiről álmodozol.
2024. júl. 17. 11:33
27/33 anonim válasza:
Bocs, de még mindig ezen kattogsz? Úgy viselkedsz, mint egy 13 éves, nem úgy, mint egy 31 éves!
2024. júl. 17. 15:07
28/33 anonim válasza:
Velem rendszeresen megesik, hogy épp elolvasom, aztán megjött a busz/villamos/metró, vagy le kell szálni, vagy pont valami miatt csak elolvasom és elteszem a telefont, hogy majd később megválaszolom, aztán meg úgy elfelejtem, mint a huzat.
2024. júl. 17. 16:14
29/33 anonim válasza:
28# vagyok az lemaradt, hogy amúgy szerintem második rákérdezés nem gázos, meg én nem véletlen alkamazom többet a messenger hívás funkcióját
2024. júl. 17. 16:16
30/33 anonim válasza:
Egyébként ha ennyire ártatlan a szituáció, mint ahogy állítod, miért nem a párodtól kérdezed meg, és miért itt emészted magad rajta idegenek véleményét várva? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!