Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírnátok újra a férfira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírnátok újra a férfira?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!

Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…

Gondoltam írok neki, szerintetek nem tolakodó?

31N (a férfi 38 éves ha ez számít)

2024. júl. 12. 18:09
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Ilyen vagyok, nagyon lelkesedem a barátaim iránt, szeretem a kapcsolataimat, és szeretek olyan emberekkel lenni akikkel jól érzem magam! Utazom amióta az eszemet tudom és folyamatosan új ismeretségeim vannak akiket imádok és mindenkivel tartom a kapcsolatot!

Elfogadom, ha ő nem, csak meg érteném, ezért tettem fel ide a kérdést, hogy mi lehet az oka és én reagálom túl?! Foglalkoztat ez igen :)

2024. júl. 12. 21:53
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Neked ez csak egy strigula.. a ferfiak korberajongasst elvezed .. most hogy valaki vissza utasitott kaparsz erte .. onismeret az kell neked.
2024. júl. 13. 09:39
 13/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tévedsz, egyszerűen érdekel az emberek gondolkodása, hogy mit miért csinálnak, ez foglalkoztat, nem kaparok utána, elgondolkodtam, hogy írjak neki, hiszen nem értem mi történt, ennyi! Nem fektetek ebbe bele nagyobb energiát. Többségében pasi barátaim vannak mivel fius lánynak tartom magam, 4 fiu testvér mellett, szóval én azt gondolom önismeretemmel semmi probléma egyszerűen más vagyok mint sok hölgy társam! De nem magyarázkodok csak elgondolkodtatott a válaszod, mert nem érzem reálisnak. :)
2024. júl. 13. 10:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg igaza van az utolsónak.

Valószínűleg azért rugózol rajta ennyit,mert bejön. Ha ezt nem mondod ki, tudat alatt akkor is simán lehetséges.

Egyébként őt meg nyilván z

2024. júl. 13. 22:34
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
*Egyébként őt meg nyilván zavarhatja -jogosan- a pàrkapcsolatod.
2024. júl. 13. 22:35
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg a lényeg...végül ráírtál, vagy rá fogsz?
2024. júl. 14. 05:53
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem fogok, nem zavarom! Ha úgy gondolja, hogy tartani akarja velem a kagcsolatot, akkor válaszolni és keresni fog. Így döntöttem, de persze minden véleményt meghallgatok és köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 14. 15:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is fura, hogyha van párod miért nem vele mentél kéthétre nyaralni? Elmentél egy full idegen csávóval, hát ez nekem nem férne bele a párkapcsolatomba.
2024. júl. 16. 12:09
 19/33 A kérdező kommentje:
Családdal voltam, párommal ezt megbeszéltük, nekünk ez normális, Ő nem tud sajnos nyáron nyaralni, építkezésben ez szezon! Szóval, pluszban szoktam a fiu barátaimmal is kettesben programkodni, mi ezen nem háborodunk fel, ha meg akarom csalni vagy Ő engem ahhoz nem kell nyaralni menni :)
2024. júl. 16. 13:44
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak barátnak/havernak érzed a srácot, nem agyalsz azon, hogy ráírsz-e, hanem megteszed. Max közli, hogy ez neki nem oké, mert többet érez, vagy ha haverként néz rád, beszélgettek tovább.

Ha többet gondolsz mögé, onnantól büszkeségi kérdés, és ezért magyarázod a bizonyítványod az összes kommentben :) Egyetértek a 12. válaszolóval.

2024. júl. 16. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!