Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírnátok újra a férfira?
Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!
Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…
Gondoltam írok neki, szerintetek nem tolakodó?
31N (a férfi 38 éves ha ez számít)
Ilyen vagyok, nagyon lelkesedem a barátaim iránt, szeretem a kapcsolataimat, és szeretek olyan emberekkel lenni akikkel jól érzem magam! Utazom amióta az eszemet tudom és folyamatosan új ismeretségeim vannak akiket imádok és mindenkivel tartom a kapcsolatot!
Elfogadom, ha ő nem, csak meg érteném, ezért tettem fel ide a kérdést, hogy mi lehet az oka és én reagálom túl?! Foglalkoztat ez igen :)
Szerintem meg igaza van az utolsónak.
Valószínűleg azért rugózol rajta ennyit,mert bejön. Ha ezt nem mondod ki, tudat alatt akkor is simán lehetséges.
Egyébként őt meg nyilván z
Ha csak barátnak/havernak érzed a srácot, nem agyalsz azon, hogy ráírsz-e, hanem megteszed. Max közli, hogy ez neki nem oké, mert többet érez, vagy ha haverként néz rád, beszélgettek tovább.
Ha többet gondolsz mögé, onnantól büszkeségi kérdés, és ezért magyarázod a bizonyítványod az összes kommentben :) Egyetértek a 12. válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!