Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírnátok újra a férfira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírnátok újra a férfira?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!

Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…

Gondoltam írok neki, szerintetek nem tolakodó?

31N (a férfi 38 éves ha ez számít)

2024. júl. 12. 18:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
79%
Ne. Te komolyabban gondolod ezt, mint ő.
2024. júl. 12. 18:41
 2/33 A kérdező kommentje:
Igen, tök jó fej volt, gondoltam barátok leszünk, hiszen mondta hogy nagyon megkedvelt és hogy meglátogat majd, megismeri a páromat, szóval nem akarok semmit tőle csak nem értem ezt a szitut!
2024. júl. 12. 18:44
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar barátkozni.

Vagy nem barátkozni akarna.

2024. júl. 12. 18:51
 4/33 A kérdező kommentje:
Igen, ez lett volna a kérdés.. lehetséges hogy többet kezdett el érezni? Voltak félreérthető pillanatok, tekintetek.. de nem tulajdonítottam jelentőséget neki..
2024. júl. 12. 19:05
 5/33 anonim ***** válasza:
88%
Lehet megdugott volna, csak azóta összejött egy másik nő, vagy épp a felesége elkezdett féltékenykedni.
2024. júl. 12. 19:33
 6/33 anonim ***** válasza:
78%

"Lehet megdugott volna, csak azóta összejött egy másik nő, vagy épp a felesége elkezdett féltékenykedni"

Vagy csak meggondolta magát. Nem mindig külső körülmények vannak.

2024. júl. 12. 19:47
 7/33 A kérdező kommentje:
De miért gondolta volna meg magát? Annyira jol ereztük magunkat! De persze mond egy lehetséges opció, de akk meg nem lájkolgatná a sztorijaimat!
2024. júl. 12. 19:52
 8/33 anonim ***** válasza:
94%

7: "megismeri a páromat, szóval nem akarok semmit tőle csak nem értem ezt a szitut!"

Van barátod! Akkor miért is baj, hogy nem akar tőled semmit egy másik pasi??

2024. júl. 12. 21:30
 9/33 A kérdező kommentje:
Barátságot? Nekem nagyon sok férfi barátom van, nagyon jó fej volt, nagyon jól elvoltunk, megértem ha esetleg azért nem ír mert többet akart volna vagy mit tudom én, csak nem értem azt, hogy miért nem reagált! Foglalkoztat mert nagyon megkedveltem, ezért agyalok hogy ráírjak-e?! A férfi barátaimmal van h napokig csacsogunk, aztán nem beszélünk 1-2 hetet aztán újra… szóval nekem ez normális.
2024. júl. 12. 21:38
 10/33 anonim ***** válasza:
85%
Elég fura. Úgy erőlteted ezt, mint egy szerelmes tinilány.
2024. júl. 12. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!