Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírnátok újra a férfira?
Van egy srác akivel nagyon jóba lettünk a nyaralás alatt, 2 hetet együtt töltöttük, elválaszthatatlanok voltunk, tisztáztuk, hogy barátság, mondta nekem, hogy ha pestre jön idén akkor szeretne újra összefutni velem, hazaértem írtam neki, megköszöntem a két hetet, válaszolt, aztán én reagáltam a válaszára és írtam neki, hogy augusztusban újra találkozunk, mert végül megyünk újra! Azóta 1 hónapja erre nem is reagált csak elolvasta, lehet én reagálom túl de nem tudom, jól esett volna valami, csak egy “OK” is!
Nem írtam azóta neki, de folyamat lájkolja a storykat amiket kiteszek, szóval…
Gondoltam írok neki, szerintetek nem tolakodó?
31N (a férfi 38 éves ha ez számít)
Nem akar barátkozni.
Vagy nem barátkozni akarna.
"Lehet megdugott volna, csak azóta összejött egy másik nő, vagy épp a felesége elkezdett féltékenykedni"
Vagy csak meggondolta magát. Nem mindig külső körülmények vannak.
7: "megismeri a páromat, szóval nem akarok semmit tőle csak nem értem ezt a szitut!"
Van barátod! Akkor miért is baj, hogy nem akar tőled semmit egy másik pasi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!