Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körte alak mennyire hátrány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körte alak mennyire hátrány? Nem sok pasinak ideálja, gondolom, a vastag comb, nagyobb fenék, vékonyabb felsőtest,kisebb mellek.

Figyelt kérdés

Alma, homokóra testű nők sokkal előnyösebb helyzetben vannak, mint pl én, mivel nekem erősebb combom nagyobb fenekem van, viszont karcsú, de melleim sem túl nagyok.

Mert ugye legtöbb férfi inkább mellpárti, és az apróbb popókat szereti, ugye?

Sportolok, szerintem jó alakom van, de ugye ezen nem lehet változtatni max feszesebb, formásabb vagyok az edzéstől.

Már több pasi volt az életemben, aki vagy elszólta magát, vagy egyéb módon derült ki hogy szeret, de nagy mellek stb még jobban felizgatják.

Lehet hogy csak nincs szerencsém, és pont ilyeneket fogtam ki?

2024. júl. 12. 08:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%

“ Lehet, hogy a strandon nem mutat jól a körte, de az ágyban sokkal jobb, mint a kis fenék”

Persze, a férfiak nem szeretik a vékony nőket..🙄Ezt nyilván te se hiszed el.

2024. júl. 14. 14:38
 22/25 anonim ***** válasza:
13%
A többi férfi nem érdekel. Én a combos lányokat szeretem. Nem tárlatvezető vagyok, hogy mutogassam a nőmet a többi kannak. Ők csak játszanak a csontokkal.
2024. júl. 14. 14:49
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
#22 azért beszélsz így a vékonyakról, mert valami frusztrál. Vagy az, hogy nem lehet vékony nőd, vagy te magad nem vagy vékony :D
2024. júl. 14. 15:02
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

1. a körte alakú lányok ugyan olyan szépek mint a többi!

2. Az összkép a fontos aminél a körte alak is nagyon vonzó tud lenni!

3. Nyugi szép vagy és ne aggódj e miatt.

30F

2024. júl. 14. 21:25
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

23.: Azért vonsz le téves következtetéseket a tiédtől eltérő vélemények alapján, mert beképzelsz magadnak valami felsőbbrendű pozíciót a többi emberhez képest.

Volt vékony barátnőm. Ő volt az első, jókat keféltünk, tapasztalt volt és gátlástalan. Sajnos más fiúkkal is szeretett együtt lenni, meg a szexen kívül nem sok közös vonásunk volt, így egy év után elbúcsúztunk.

Volt körte alakú párom is, jó vastag, húsos combokkal, olyan peckes cicikkel, hogy megőrülsz. Ma már persze feljött pár kiló plusz, de még mindig jó a melle két gyerek után is. Ezzel a nővel egész más volt a szex, mint az elsővel, pedig nem volt olyan szenvedélyes.

Az exfeleségem homokóra alkatú volt, szép mellekkel, igen szép arccal. Többen megdicsérték a házasságom alatt. A kezdeti években gyűrtük a lepedőt, jó volt neki is, nekem is a szex. A végén már szinte csak az tartott össze minket. Most is jól néz ki és van is rá kereslet, pedig elmúlt 40.

Amióta elváltam, kifejezetten combos-segges nőket keresek. Nekem az jön be, jobb velük a szex. Volt egy próbálkozásom egy vékony elvált nővel is, aki már az elején megmondta, hogy ne kíméljem, csak b@sszam keményen. Cuppogott is, mint a sáros gumicsizma, de nem volt olyan jó, mint egy széles ölben mozogni.

A mostani párom teltkarcsú, körte forma. Jól is érzem magam mellette.

Nem zavar, a valaki vékony, ez a divat, ezt lehet eladni. Viszont egy jó fenékbe belekapaszkodni az ágyban, ahogy egy masszív nő mozog, az nekem sokkal izgatóbb, mint a bordákat számolgatni.

2024. júl. 15. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!