Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha a férfiak holnaptól nem a farkukkal gondolkodnának az előny vagy hátrány lenne számotokra?
Az utolsónak örülnék, a többinek nem.
Én sem csak párkapcsolatban szexelek és a pasiktól se várom ezt. Szimplán, legyen mindenki őszintén a szándékairól.
Az utolsó jó lenne, ha teljesülne.
A többi nem baj, ha marad. A nők semcsak és kizárólag párkapcsolatban gondolkoznak. Viszont ez a tárgyiasítás dolog szerimtem az emberi viselkedés legalja, és a férfiaknál igen elterjedt.
Szerinted. Szerintem a tárgyiasítás, ha a másik személy kicsit se érdekel, főleg a jó léte nem, csak a sajt kielégülésed számít, semmi más.
Én tudom magamról, hogy nem vagyok alkalmas párkapcsolatra, de igényeim vannak. Akivel szexuális kapcsolatba kerülök, azok nem random tök mindegy kik. Törődünk egymással, érdekel a másik hogy léte is, hogy ő is elélvezzen stb, nem csak magunkra figyelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!