Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körte alak mennyire hátrány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körte alak mennyire hátrány? Nem sok pasinak ideálja, gondolom, a vastag comb, nagyobb fenék, vékonyabb felsőtest,kisebb mellek.

Figyelt kérdés

Alma, homokóra testű nők sokkal előnyösebb helyzetben vannak, mint pl én, mivel nekem erősebb combom nagyobb fenekem van, viszont karcsú, de melleim sem túl nagyok.

Mert ugye legtöbb férfi inkább mellpárti, és az apróbb popókat szereti, ugye?

Sportolok, szerintem jó alakom van, de ugye ezen nem lehet változtatni max feszesebb, formásabb vagyok az edzéstől.

Már több pasi volt az életemben, aki vagy elszólta magát, vagy egyéb módon derült ki hogy szeret, de nagy mellek stb még jobban felizgatják.

Lehet hogy csak nincs szerencsém, és pont ilyeneket fogtam ki?

2024. júl. 12. 08:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Aki a külsőségekre ad csak, az nem érdemel meg téged
2024. júl. 12. 08:39
 2/25 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább azt tapasztaltam, hogy több az a srác, akinek a fenék tetszik/fontosabb.
2024. júl. 12. 08:41
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az alma a legelőnytelenebb.

A körtével akkor van baj ha elhízik.

Mondjuk én nő vagyok.

2024. júl. 12. 08:42
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Nincs vele szerintem semmi gond.
2024. júl. 12. 08:42
 5/25 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is az alma csúnyább alkat, eleve bojler, de minimum terhesnek nézik. Egy nő legyen karcsú, azaz bemegy a dereka oldalt. Ettől különbözik a férfitól, és ettől nőies.

Ezen kívül mindenkinek ami tetszik.

Sok hülye pasi meg elalél a nagy mellektől, látványban. Aztán ha oda kerül a sor hogy lapozgatni kéne azokat a melleket és kiderül mi van alatta, pfúúújjj.

2024. júl. 12. 08:49
 6/25 anonim ***** válasza:
63%

Nézhetsz ki akárhogy, a férfiak mindig találnak az emberen kritizálnivalót. Ha nagy a segged, az a baj, ha kicsi, akkor az, ha vékony vagy, hízzál, ha híztál, akkor fogyjál vissza, ha nagy a melled, akkor fúj mik ezek a tőgyök, ha kicsi, akkor lapos fiútestű vagy…

Ne a férfiaknak akarj megfelelni, mert ők mindig csak kritizálni tudnak, tükörbe nézni nem. Okos legyél és inkább használd őket úgy, ahogy kell.

2024. júl. 12. 08:51
 7/25 anonim ***** válasza:
84%
Párom pont hogy a nagy kerek feneket szereti mindegy milyen mellel. Biztos vannak még ilyenek.
2024. júl. 12. 08:53
 8/25 anonim ***** válasza:
10%
Körte alak az nem vastag comb, nagyobb fenék, hanem széles csípő. A vastag comb, nagyobb fenék az háj. Az alakot pedig a csontozatra értjük. Tehát ha pipaszár lába és semmi segge nem lenne, akkor is körte lenne.
2024. júl. 12. 08:56
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Semmi baj az alakoddal csak még nem jött el az igazi.
2024. júl. 12. 09:01
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
Valóban nem a legszerencsésebb alkatod van, de ha egy normális férfi jön az életedbe, nem ez fogja jelenteni a problémát, hanem az ebböl fakadó önbizalomhiányod.
2024. júl. 12. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!