Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett olyan fontos a nőknek a férfiak külseje manapság?
De miért lennék önbizalomhiányos egy jó pasi mellett? Pont fordítva.
Ha csak egy ronda csávót tudnék összekaparni, inkább nem is kéne.
Képzeld el fordított nemekkel. Ja várj, kitalálom, ott pont úgy van, hogy neked a szép nő növeli az önbizalmad. Hát nekem meg a jóképű pasi.
Nem 1x1 de ha anyu apu jól néztek ki, meg a nagyszülők is akkor te sem leszel nyomi. Nagyon kevés az esély rá.
Egy (1) nő, ez már valamennyivel hihetőbb, bár már megint ott tartunk, hogy amit az ember magának sem vall be, pont egy incellel osztja meg.
Az is igaz, hogy vannak ilyen nők, de nem az összes nő.
Én tudom magamról, hogy tönkretenne, ha ronda pasim lenne. Amikor valaki ronda ismerkedett volna velem, akkor is teljesen összetörtem, hogy minden területen a maximumra törekszem, ami kitelik magamtól, és csak ennyit érdemlek?
(Tudom, hogy ez nem rólam szól, és akinek nincs mit veszítenie, az Jessica Albánál is bepróbálkozna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!