Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?
Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.
Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.
Akkor Bill Clinton vagyok XD
Ha harom honap utan talakozom elsore a pasassal akkor mar mehet a szex?
Vagy ha minden nap talizunk?
Es ha haeom honap utan szexelek vele es dobom? Akkor evi 4x szexeljetek? Az baromi keves.
Leírom, mert más még nem tette meg, te pedig valószínűleg nem jöttél még rá:
Szóval, ha a nő csak 3 hónap ismerkedés után feküdhet le a férfival, az azt jelenti, hogy mi férfiak is csak 3 hónap ismerkedés után feküdhetünk le a nővel. Gondolom nem tűnt eddig fel. Szívesen. Tehát, te képes lennél 3 hónapig csak ismerkedni, ha teljesen oda vagytok egymással a nővel kölcsönösen? Ha tényleg mindenben passzoltok, már meg vagytok őrülve egymásért, ő is annyira akarna téged, hogy ő mászna rád, te lelöknéd magadról mondván ,,bocsi, én is akarom, de még nincs meg a 3 hónap sry, ez a törvény"? XDXD
56
A szexet nem "adjuk", hanem azzal szexelünk, akivel kölcsönösen akarunk.
Jaaj, elnézést kívánok. Nyilván rajtad kívül a többi ember - különösen ugye a nők - csak orrba-szájba akar dugni. Véletlenül sem szeretnénk sose komoly kapcsolatot, véletlenül sem válogatunk, mi mind ösztönlényként dugunk meg mindenkit, a nők meg dugatják meg magukat mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!