Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?

Figyelt kérdés

Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.

Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.

2024. júl. 10. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a cikket se olvastad el, ugye?

Engem egyébként csak az érdekel, hogy szerinted egy nő honnan tudja, hogy az adott kapcsolat komoly lesz és most már dughatnak? 5-10 évig csak a kezét foghatja meg a pasi? Akkor meg az lenne a bajotok.

1-2 év kevés, ha utána pár hét szex után szakítanak, hiszen így 16 és 26 között ugyanúgy összejön a 10 szexpartner.

Apropó, komoly kapcsolat. Abból meg többnyire gyerek lesz. Az nem baj?

Vagy hogy képzelnéd el ezt a valóságban?

2024. júl. 10. 19:16
 42/147 A kérdező kommentje:

Itt hallottam erről először.

[link]

2024. júl. 10. 19:18
 43/147 anonim ***** válasza:
95%

A férfiak kasztrálása fiam. 🤷‍♀️

Üdv. Gizi nénéd.

2024. júl. 10. 19:20
 44/147 anonim ***** válasza:
89%

"Nem olvastam bele egyikbe se. Csak a címet olvastam el"

IQ huszár :D

Ugye tudod, hogy címeket direkt kattintás vadászra írják, és sokszor pont az ellentetje igaz, ami aztán kiderül végül is a cikkből.

2024. júl. 10. 19:21
 45/147 anonim ***** válasza:
93%

42

Ugye tudod, hogy nem kell mindent elhinni, ami Yuotubon, tiktokon és egyéb helyeken megjelenik?

2024. júl. 10. 19:23
 46/147 anonim ***** válasza:
95%
A kérdés helyesen: Milyen társadalmi változásokat kéne bevezetni, hogy a férfiak ne akarjanak alkalmi nőket összeszedni és/vagy félredugni?
2024. júl. 10. 19:24
 47/147 anonim ***** válasza:
93%

39

Az megvan, hogy ott terhes a nő és van magzat?

Mellesleg a WIkipedia sem szentírás. Az szerkeszti, aki csak akarja.

2024. júl. 10. 19:32
 48/147 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te mindent elhiszel, amit youtube-on látsz? 😂😂😂

Emberek repülnek, dinók élnek New Yorkban, beszélnek az állatok...

2024. júl. 10. 19:43
 49/147 anonim ***** válasza:
91%
Saját kútfőből vagy ilyen hülye, vagy rábukkantál valami incel weboldalra?
2024. júl. 10. 19:44
 50/147 A kérdező kommentje:
Ha meghallgatnátok miket mond, akkor sokat bólogatnátok, és magatokra ismernétek lányok. A szexualitásotok szent. Ne adjátok oda ingyen senkinek.
2024. júl. 10. 19:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!