Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?
Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.
Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.
Hat nekunk nem is adjak oda.....
40F incel
Neeeeeeeeeeee, hogy nem vettem észre én ezt a magaslabdát? XD A francba, a francba, a francba! Zseni vagy XD
"A szexualitásotok szent. Ne adjátok oda ingyen senkinek."
Ugye tudod, hogy kerítés, szexuális szolgáltatásra buzdítás bűncselekmény?
Miért pont 3 hónap? Miből számolta ki, matematikus Ön? XD Miért nem 4 vagy 2 ? És hányadik randin lehet? Előtte lehet csók, ölelés? Orál is szexnek számít nálad? XD
"Orál is szexnek számít nálad? XD"
Ha Bill Clinton a pasi, akkor nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!