Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?
Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.
Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.
Ne rbanckodjatok annyit..???
Most mást nem tudsz csinálni.
23
Umm, szerintem leszarjuk, hogy mit trollkodsz itt össze.
,,in flies at least"
Kérdező, ezek után mindent értek. Igen, igazad van, az általad linkelt bizonyítékok valósak. Elnézést kérek, nem tudtam, hogy te is légy vagy.
Amit linkeltél:
2 ugyanaz az study.
Ezekben leírják, hogy legyekről van szó, és az utolsó mondat, hogy nem tudják, más fajoknál mi van.
A másikban meg a címben benne van a fetal cell. Magzati sejtek.
Beszélsz angolul amúgy?
XDDD
Tudod melyek a legbizonytalanabb állatok kérdező?
A mitévő legyek
28 "Nem olvastam bele egyikbe se. Csak a címet olvastam el. Ezt benéztem, de vannak cikket erről."
Ez a híres tudományos színvonalú blackpill megközelítés?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!