Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?

Figyelt kérdés

Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.

Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.

2024. júl. 10. 18:08
 91/147 anonim ***** válasza:
79%

Engem már csak az érdekel, hogy az ilyenek, mint a kérdező, honnan tudják, hogy kinek hány partnere volt?

Ha rákérdez, nyugodtan hazudhatja azt a nő, hogy csak egy volt. Közben meg elhagyott két nullát... 😂😂😂

2024. júl. 10. 21:44
 92/147 A kérdező kommentje:
Hazúgságvizsgálat.
2024. júl. 10. 21:46
 93/147 anonim ***** válasza:
80%
#90 te miket feltételezel rólam, kikérem magamnak! :D 12 év után jött az első (32 voltam, régóta együtt voltunk).
2024. júl. 10. 21:49
 94/147 anonim ***** válasza:
91%
Nekem meg az az öteletem támadt, hogy az incikék bélküljenek ki a biszexualitással és dugjanak egymással, ha jobb nem akad.
2024. júl. 10. 21:51
 95/147 A kérdező kommentje:
Ha egy férfinak nem kell a szakadt utcalány 25 faszival a háta mögött akkor rögtön incelezni kell. Tipikus védekezési mechanizmis. Ez a pánik gomb nálatok.
2024. júl. 10. 21:59
 96/147 anonim ***** válasza:
64%
Pl ha kasztrálnák a férfiakat, az tuti segítene.
2024. júl. 10. 22:01
 97/147 anonim ***** válasza:
87%

Aaah de cuki, tiszta romantikus. Úgy szeretem látni az ilyen történeteket :D Mármint úgy értem, hogy merészelted?? Hát csak 2 gyerek? Biztos volt legalább 3 partnered! Még kettőt szülnöd kell minimum xD

2024. júl. 10. 22:01
 98/147 anonim ***** válasza:
84%

Mivel a nők nagyrésze nem dugja végigm a fél várost, bőven találnál olyant, aki a te elvárásaidnak megfelel. Mivel nem találsz, és incike mentalítással a nőket okolod és őket akarod szabályozni, nem nehéz rájönni, hogy incel vagy.

Ha nem az lennél, akkor ignorálnád a nem megfelelő lányokat és megkeresnéd, akivel illetek egymáshoz. Csendben. A szokásos nőket szabályozni akaró kérdések nélkül.

2024. júl. 10. 22:03
 99/147 anonim ***** válasza:
84%
#98 nem fogok már, drága szép fiam, bezárt a bazár :D 32 és 42, most 44, a második után elköttettem magam. Itt a vége fuss el véle :(
2024. júl. 10. 22:04
 100/147 anonim ***** válasza:
70%

45 vagyok

A mostani ferjemmel 15 ebe egyutt azota swingerezunk.

Heti szinten karunk el privar klubbokba partikra most leaz a swingerfesztival arra is megyunk. 😁

Ez alatt a 15 ev alatt rengeteg paaival ea novel volt dolgom. Szexualisan csak h felre ne ertsd. Volt h egy parti alatt 3-5 pasi is megdugott a ferjemen kivul.

De elotte is szerettem a szexet volt h 3 szeretom volt egyszerre a parom mellett. Nyugi tudott rola

Tobbesben harmasban eleg sokszor voltam meg a swinger wlott.

Ha nagyon szamot akarnek irni akkor tobb szaz de lehet tobb ezer emberrel is szexeltem az elmult 30 evben.

Viszont en nem tartom magam sem ri.ancnak sem masnak. Sot a legtobb ferfi tisztelettel kozelit hozzam. Swingerben alap a no orome.

De nem is akarnek olyan ferfit aki ilyen mint te. Es szabadon meg akarom elni a szexualitasom ezert is csodal imad a ferjem.

2024. júl. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!