Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?

Figyelt kérdés

Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.

Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.

2024. júl. 10. 18:08
 131/147 anonim ***** válasza:
86%

Neked is lehet. Önfejlesztés, fogorvos, sport, egy kis plasztika ha szükséges.

Az öreg, kövér nők is voltak egykor fiatalok és csinosak, sok pénzt áldoztak fodrászra, körmökre, kozmetikusra, mindenféle termékre. Valszeg ezért volt párjuk. Hajrá!

2024. júl. 11. 07:16
 132/147 anonim ***** válasza:
0%

"Neked is lehet"

Nekem mar nem, mert kifutottam az idobol.

40F incel

2024. júl. 11. 07:19
 133/147 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan, egy ismerősöm most házasodott másodszor, 58 éves, de nem gazdag-se nem jóképű. Átlagos pasas, 10 évvel fiatalabb a felesége. Szórakoztató pozitív figura, iszonyat jó a humora, intelligens, ennyi a titok.
2024. júl. 11. 07:25
 134/147 anonim ***** válasza:
0%

De nekem nem tetszenek a korombeli nok. Arrol nem beszelve, hogy a szexualis tapasztalatlansagot nem nezik el az europai nok. Vagyis nekem kb. 15 eve lefott a caffe.....

40F incel

2024. júl. 11. 07:28
 135/147 anonim ***** válasza:
83%

Így valóban lefőtt mivel nagy valószínűséggel te sem tetszel semmilyen korú nőnek, különben nem lennél incel. És szexuálisan sem lennél tapasztalatlan.

2024. júl. 11. 07:37
 136/147 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a mai vilagban, ha nem vagy szuper jokepu pasi, es/vagy kogazdag, akkor annyi.....

40F incel

2024. júl. 11. 07:44
 137/147 anonim ***** válasza:
83%

A világban rengeteg nem gazdag, nem jóképű fazonok is házasok. Sőt, ők vannak túlsúlyban. Nincsen annyi jóképű vagy gazdag pasas, hogy minden nőnek kivétel nélkül jusson belőlük.

2024. júl. 11. 08:03
 138/147 anonim ***** válasza:
89%

Foglaljuk ossze:

Fiatal, szép, lehetőleg szűz, vagy minimális tapasztalattal rendelkező lány kerestetik, aki mégis rágerjed egy lassan apja korú fickóra, akinek 0 tapasztalata van, soha nem volt sikere a nőknél és belsőleg is hagy némi kivetnivalót maga után. A szép szűz lány pedig mégis odaadó társa lesz, persze istennő az ágyban hirtelen a semmiből csakis a férfi kedvéért és boldogan tapsol vele együtt a nők elnyomását pártolva...lehet itt ilyen fantazmagóriákat kergetni, csak nem kell csodálkozni miért nem"jut"nő.

Én is várhatok, hogy Brad Pitt bekopog az ajtón, merz kuszúrt a követői között és csakis én kellek neki, de akkor valószínű, egyedül maradok.

2024. júl. 11. 08:09
 139/147 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon válogatok, és van is miből."

Igen, teljesen reális és életszerű, hogy a bőség zavara miatt született meg ez a kérdés is, és ezért fogalmazódott meg a fejedben, hogy nekem heteroszexuális nő létemre nőkkel kéne "kalandoznom".

2024. júl. 11. 08:21
 140/147 anonim ***** válasza:
0%

"Fiatal, szép, lehetőleg szűz, vagy minimális tapasztalattal rendelkező lány kerestetik, aki mégis rágerjed egy lassan apja korú fickóra, akinek 0 tapasztalata van, soha nem volt sikere a nőknél"

Latom, kapizsgalod..... Emiatt mondtam, hogy nekem mar lefott a caffe. Igen, tudom, vannak extrem peldak, de ha a realitast nezzuk.....

40F incel

2024. júl. 11. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!