Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek min kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?

Figyelt kérdés

Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.

Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.

2024. júl. 10. 18:08
 121/147 anonim ***** válasza:
0%
De az öreg-ronda kombó mindent visz!
2024. júl. 11. 03:08
 122/147 anonim ***** válasza:
0%

Egy kis irónia...

Régen könyörögtünk hogy legyenek egy kicsit ribisebbek a nők, most meg...

[link]

2024. júl. 11. 03:12
 123/147 anonim ***** válasza:
0%

Erdekes, hogy pont a szexualis burzsoazia akarja "oktatni" az inceleket. Sajnos, ezekbe az emberekbe semmi empatia nem szorult a kevesbe szerencses embertarsaik fele.....

Amikor lefekszel meg parezer emberrel, jusson eszedbe, hogy sokaknak meg egy sem adathatott meg, rajta kivulallo okok miatt.

Sajnos, Magyarorszagon ennek nagy hagyomanya van, a Lazar fele "annyit is er" duma is ezt tamasztja ala.....

40F incel

2024. júl. 11. 04:47
 124/147 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos, ezekbe az emberekbe semmi empatia nem szorult a kevesbe szerencses embertarsaik fele

40F incel a másik kérdés alatt: az a normális hogy a férfiak szabadon eroszakolhattak a nőket!Nem helyes hogy egy nőnek beleszólása van abba hogy kivel fekszik le!

Te beszélsz empátiáról hányadék?🤢🤮

2024. júl. 11. 04:50
 125/147 anonim ***** válasza:
0%

"az a normális hogy a férfiak szabadon eroszakolhattak a nőket!"

En sosem eroszakoltam noket.

"Nem helyes hogy egy nőnek beleszólása van abba hogy kivel fekszik le!"

Hatalommal elni vs. visszaelni! Nagy kulonbseg.....

40F incel

2024. júl. 11. 04:56
 126/147 anonim ***** válasza:
94%
Szóval az hogy eldonthetem kit engedek be a testembe az hatalom,nem pedig emberi jog... értem...tudod még az állatvilágban is eldöntheti a nőstény hogy melyik himet valassza,szoval a te lelki világod még egy allatnál is rosszabb. Remélem hogy nő volt az összes incel előző életében aki a nemi eroszakot dicsőiti
2024. júl. 11. 05:08
 127/147 anonim ***** válasza:
0%

En nem dicsoitem a nemi eroszakot. Viszont kritizalom, hogy ugyanazt a top 20% pasit passzolgatjatok korbe, es ezzel sok ferfit kizartok az intimitas megelesenek lehetosege elol.

40F incel

2024. júl. 11. 05:20
 128/147 anonim ***** válasza:
35%

ugyanazt a top 20% pasit passzolgatjatok korbe,

Ezt nem is tudom hogy kell elképzelni

2024. júl. 11. 06:25
 129/147 anonim ***** válasza:
87%

Ronda, kövér, öreg nőként nincs esélyem szexhez jutni.

Ezért KÖVETELEM, hogy minden nő legyen ronda, kövér, öreg, és ápolatlan, bunkó, hisztis, legyen öt gyereke öt apától, hogy egyenlő esélyekkel induljak.

Égjenek a fitness termek, a szépségszalonok, kirúgni minden plasztikai sebészt, és csajok: zabáljátok a csokit kiló számra!

Elvégre empátia is van a világon.

Ugyanitt várom a szexre jelentkező adoniszokat!

2024. júl. 11. 06:25
 130/147 anonim ***** válasza:
0%

A ronda, kover, oreg noknek is vannak partnereik, legalabbis voltak, amikor meg nem volt oreg.

40F incel

2024. júl. 11. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!