Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min kellene változtatni hogy a nők ne jussanak olyan könnyen szexhez férfiakkal?
Milyen társadalmi változásokat lehetne szerintetek bevezetni ahhoz hogy a nők ne tudjanak olyan könnyen szexhez jutni férfiakkal? Velem együtt sok férfi nem szereti ha egy nőnek sok szexuális partnere volt, és a sok alkalmi partner lelki sérelmet is okozhat a nőknek, szóval senki nem jár vele jól. Szerintem a férfiaknak jobban el kellene ítélni ezt, és akkor a nők is máshogy állnának hozzá.
Esetleg ha minden nő megbékélne a buszexualitásával, és inkább nőkkel kalandoznának amíg nem találnak egy férfit komoly kapcsolatra, az jobb lenne.
Erdekes, hogy pont a szexualis burzsoazia akarja "oktatni" az inceleket. Sajnos, ezekbe az emberekbe semmi empatia nem szorult a kevesbe szerencses embertarsaik fele.....
Amikor lefekszel meg parezer emberrel, jusson eszedbe, hogy sokaknak meg egy sem adathatott meg, rajta kivulallo okok miatt.
Sajnos, Magyarorszagon ennek nagy hagyomanya van, a Lazar fele "annyit is er" duma is ezt tamasztja ala.....
40F incel
Sajnos, ezekbe az emberekbe semmi empatia nem szorult a kevesbe szerencses embertarsaik fele
40F incel a másik kérdés alatt: az a normális hogy a férfiak szabadon eroszakolhattak a nőket!Nem helyes hogy egy nőnek beleszólása van abba hogy kivel fekszik le!
Te beszélsz empátiáról hányadék?🤢🤮
"az a normális hogy a férfiak szabadon eroszakolhattak a nőket!"
En sosem eroszakoltam noket.
"Nem helyes hogy egy nőnek beleszólása van abba hogy kivel fekszik le!"
Hatalommal elni vs. visszaelni! Nagy kulonbseg.....
40F incel
En nem dicsoitem a nemi eroszakot. Viszont kritizalom, hogy ugyanazt a top 20% pasit passzolgatjatok korbe, es ezzel sok ferfit kizartok az intimitas megelesenek lehetosege elol.
40F incel
ugyanazt a top 20% pasit passzolgatjatok korbe,
Ezt nem is tudom hogy kell elképzelni
Ronda, kövér, öreg nőként nincs esélyem szexhez jutni.
Ezért KÖVETELEM, hogy minden nő legyen ronda, kövér, öreg, és ápolatlan, bunkó, hisztis, legyen öt gyereke öt apától, hogy egyenlő esélyekkel induljak.
Égjenek a fitness termek, a szépségszalonok, kirúgni minden plasztikai sebészt, és csajok: zabáljátok a csokit kiló számra!
Elvégre empátia is van a világon.
Ugyanitt várom a szexre jelentkező adoniszokat!
A ronda, kover, oreg noknek is vannak partnereik, legalabbis voltak, amikor meg nem volt oreg.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!