Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent mikor az incelek azt mondják a nőkről hogy "tudja,hol a helye?"
Figyelt kérdés
Hol a helyünk?2024. júl. 9. 12:56
3/12 anonim válasza:
Nem mindegy? Nem kell odafigyelni az idiótákra és probléma megoldva
4/12 A kérdező kommentje:
2# ja hogy nem kell többé dolgoznom és eltartanak?😍
2024. júl. 9. 14:42
5/12 anonim válasza:
4
Szerintem erre találsz nem incel pasit is, azzal jobban jársz 😂
6/12 A kérdező kommentje:
5# mondjuk nem mennék bele, dehát incel barátunk megmondta hogy ismét 200evvel ezelőtt van
2024. júl. 9. 15:18
7/12 anonim válasza:
Mondjuk 40finc maláj tigris az itteni válaszai alapján kb örül ha magát eltartja és nagyjából ura az elméjében lévő zavarnak. Szóval ez az eltartás max vmi fantázia.
8/12 anonim válasza:
Erdekes, hogy a bangla kollegaimnak nem gond eltartani a feleseguket. Vagyis nem lehetetlen :)
40F incel
9/12 A kérdező kommentje:
8# akkor már csak a fejedben lévő zavar uralasa a baj?🤭
2024. júl. 10. 02:35
10/12 anonim válasza:
Meg az, hogy nekem a csalad nem intezett egy 13 eves menyecsket, amikor en 15 voltam :)
40F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!