Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik hogy egy fiu kulsoleg azt mutatja hogy no alazo kozben meg velem normalis, vagy megjatsza magat?
Figyelt kérdés
A kozossegi oldalain sok olyan kep, idezet van megosztva, amiben a noket alazza ,pl megcsalas, noveres ilyesmik. En elkezdtem vele ennek ellenere beszelni, es egyaltalan nem olyan mint amilyennek hittem..
Eszebe agaban sincs megalazni, vagy csunyat irni nekem.
Lehetseges hogy azt mutatja a kulvilag fele hogy egy ko**og kozben meg normalis, vagy csak megjatsza magat?
2024. júl. 8. 22:54
11/15 anonim válasza:
Amúgy szerintem jöjj össze a sráccal és derítsd ki, óvszer nélkül, közös hitellel.
Túl jó pasi h kihagyd.
Feminista F
12/15 anonim válasza:
"Látom, te sem láttál még nőt, ha szerinted ez teljesen életszerűtlen."
A tükörben is látok, meg főleg nők vesznek körül. De nekem ez tipik incel logika, amit rákennek a nőkre.
14/15 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak veled szemben ilyen, mert helyre tennéd:).
15/15 anonim válasza:
"Úgyis megváltozik értem!" - ezekből lesznek az áldozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!