Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik hogy egy fiu kulsoleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik hogy egy fiu kulsoleg azt mutatja hogy no alazo kozben meg velem normalis, vagy megjatsza magat?

Figyelt kérdés

A kozossegi oldalain sok olyan kep, idezet van megosztva, amiben a noket alazza ,pl megcsalas, noveres ilyesmik. En elkezdtem vele ennek ellenere beszelni, es egyaltalan nem olyan mint amilyennek hittem..

Eszebe agaban sincs megalazni, vagy csunyat irni nekem.

Lehetseges hogy azt mutatja a kulvilag fele hogy egy ko**og kozben meg normalis, vagy csak megjatsza magat?

2024. júl. 8. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Megjatsza magat még
Erzi hogy normalis vagyok ezert o is az
16 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Aki nőket gyaláz lényegtelen, hogy online/offline az nem változik meg egy pina miatt, vagyis érted se fog. Eljátssza, hogy csak "nagylegénykedik/hülyül" aztán amikor látja, hogy te teljesen oda vagy érte szépen elkezd téged megalázni/megerőszakolni.

Te most ennyire f@széhes vagy, vagy ennyire nem szereted az életed/önmagad?

2024. júl. 8. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Frusztrált - ezt látod. A kérdés, hogy mikor kattan át valójában.
2024. júl. 8. 23:11
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Öhm...Csak egy kérdésem lenne:

Te vagy a bolondabb, vagy ő? Merthogy mindketten nemhelyesek vagytok az tény. Mondjuk szerintem inkább te vagy mert képes voltál rá írni pedig láttad, hogy mit posztolt ki és most elhiszed, hogy téged a tenyerén hordozna mert neked aranyból, jaj nem inkább gyémántból van a khhhmm-öd. Minden normális egyén mégcsak nézegetni se nézegetné amit kirak hanem jelentené a platformon, hogy milyen beteg dolgokat vállal fel ország-világ előtt. Te meg rá írtál beszélgetni és szerinted csak megjátssza, hogy köcsög mert meglepett kellemesen ugyanis nem kurwázott le és egyebek.

Amúgy ez a harmadik alkalom, hogy kérdést írtál ki róla.

Várod azokat a kommenteket, hogy semmi gond nincs vele, igazából érzelmes fiú ő és csak rád várt, te vagy az élete szerelme.

Megadom neked azt a választ úgyhogy többé már ne írj róla ki kérdést.

Ő a te herceged a fehér lovon. Igaz, hogy eltapostat a lóval később, de előtte szétkúrja még a füleid is és te mivel arra vágysz így örömmel tapostatod meg magad!

Remélem hasznosnak találod a válaszom. Sok boldogságot! Puszika! 😊

2024. júl. 8. 23:23
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Ohhh Isztenem... hány éves vagy, 16?
2024. júl. 9. 00:01
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon hülye vagy. Már megírtuk, hogy hagyd. A barátai már megaláztak. Mit vársz még? Magas labdát? Szeretnéd, hogy az egész baráti kör végig menjen rajtad?

Igen, persze, a normális pasikat pont onnan lehet megismerni, hogy álcából kreténnek mutatják magukat a közösségi oldalakon 🤦🏽‍♀️

Á, minek is tépem a szám? Úgyis menthetetlen vagy.

2024. júl. 9. 01:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Normális férfi nem poénkodik ilyesmivel és nem oszt meg ilyesmiket.

A pasi csak azt az oldalát mutatja neked, ami elfogadható. Annyira azért talán nem hülye, egy kapcsolatot azzal indítson, hogy aláz és bunkóskodik. Megtanulta. Ez majd később jön.

2024. júl. 9. 01:31
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

"En elkezdtem vele ennek ellenere beszelni, es egyaltalan nem olyan mint amilyennek hittem.."

Talán 3x mondtam valamire évek alatt itt, hogy kamu, de ez itt nagyon életszerűtlen. Mármint az a része, hogy a nőgyűlölő profilja ellenére elkezdesz vele csetelni.

2024. júl. 9. 03:38
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
#7 pedig vannak ilyenek. Ők azok az emberek , akik azt hiszik, hogy ők majd megváltoztatják a másikat. Majd segítenek rajta stb.mártír szerep.
2024. júl. 9. 04:24
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
7 - Látom, te sem láttál még nőt, ha szerinted ez teljesen életszerűtlen.
2024. júl. 9. 06:13
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Mintha egy onlyfansos csajrol az lenne a kérdés h vajon szűz e vagy hűséges e.
2024. júl. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!