Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak erre?
Sziasztok!
Nemrég lett egy új munkahelyem. Azt veszem észre, hogy a főnök állandóan körülöttem van, mindig odajön, hogy magyarázzon ezt-azt, amivel még nem is lenne baj, de sokszor tényleg teljesen feleslegesen jön, mert teszem a dolgom becsülettel, ha meg kérdésem van, úgy is megkeresem…szerintem szeretne jobban megismerni, már felhozott több programot is (persze nem kettesben hanem munkatársakkal). Állandóan keresi a szemkontaktust velem, próbál hozzám érni beszélgetés közben, volt hogy zavarba jött és kicsit össze vissza beszélt… van amikor meg ennek az ellentéte és inkább távolságtartó és próbál a munkával kapcsolatban kioktatni. Na de nem vagyok naív, látom, hogy bejövök neki…viszont én nem szeretnék tőle semmit, nagy a korkülönbség is. Nem rossz ember, de nem is egyszerű. Átlagos módon kedvelem, de jó lenne ha megmaradna ez a főnök- beosztott viszony. Illetve ha van valami közös csapatépítő program vagy hasonlók, azokra szivesen mennék, de nem akarok kellemetlen helyzetet sem. Hogyan kellene lereagálnom ezt a fajta viselkedést? Nem akarom a szemébe mondani, hogy hagyjon békén, mert nem akarok tőle semmit…elég hülyén jönne ki, mert sosem mondott olyat, hogy ő többet akarna tőlem, lehet ezt rossz néven venné, ha így megjegyezném, szóval nem tudom, mit csináljak. Nem járok kihívó ruhákban, nem játszom meg magán előtte, mielőtt bárki belém kötne, hogy te hulye csitri és társai……
3. De mindenképp érdemes lenne valakit megkérni, hogy jatsza el hogy a parod. Tuti leszállna rólad, az fix.
Nincs magas srác ismerősöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!