Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik kolleganőm pasija rám ír privátban és megdicsér milyen csinos vagyok stb a képeimen, akkor megköszönjem, vagy inkább ne reagáljak rá semmit, nehogy később meglássa a kolleganőm és rossz néven vegye?
Megköszönném, ha amúgy ismerem.
De ha ezentúl irogat, akkor nem válaszolnék semmit.
És nem ismerem, csak tudom hogy ő a kolleganőm párja.
Épp azért kérdeztem rá itt, mert bunkó sem akarok lenni, de bájologni sem szeretnék vele.
Nekem is van párom.
Ez egy jó kérdés. Az ilyen esetekből mindig te fogsz rosszul kijönni.
- Ha megköszönöd, akkor tuti fog még mást is írni, mert "csak barátkozni" akar stb. Ha már csak megköszönöd és megtudja a kolléganő, akkor is te leszel a sz@r, szemét hogy biztattad a pasiját....
- Ha szólsz a kolléganőnek, hogy írt neked a pasija, akkor is te leszel a sz@r, szemét aki szét akar választani egy szuper kapcsolatban lévő párt....
- Ha nem írsz vissza semmit, akkor azért bunkóznak le, hogy nem vagy elég intelligens.....
Isten mentsen meg az ilyen szituációktól.
Max köszönd meg, de soha semmi mást ne reagálj rá. Mert a mai világban még ebbe is bele lehet kötni. A te párod is mondhatná, hogy miért reagálsz más pasijának a "nyálcsorgatására"? Nem egyszerű helyzet ez, tudom.
Hát igen, tudom én ezt jól. Nem véletlenül nem írtam rá semmit inkább.
Max higgye azt hogy bunkó vagyok, láthatja facen hogy van pasim, ha már a saját barátnőjét nem is tiszteli. 😏
#8 “ - Ha szólsz a kolléganőnek, hogy írt neked a pasija, akkor is te leszel a sz@r, szemét aki szét akar választani egy szuper kapcsolatban lévő párt....”
Ha van egyértelmű bizonyíték rá, akkor miért a kérdező lenne a szar? Én egy életre hálás lennék neki és úgy b_sznám ki a pasit, mint macskát szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!