Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverjait bezzeg mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverjait bezzeg mindig fuvarozza. Mit reagáljak erre?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve költöztünk össze, huszonévesek vagyunk.

Az elején elhozott az állomásról magához, aztán jöttek a kifogások, hogy miért nem tud felvenni amikor költözőben voltam hozzá de nem gond.

Önálló nő vagyok, tudok vonatozni, buszozni, későn érek be és vissza a munkámból, nem gond, megoldom.

Volt úgy hogy éjjeleken vagy hajnalokban vacogtam de úgy voltam, hogy megoldom. Néha bealudtam a padon amíg vártam de arra gondoltam, hogy én választottam a munkám.( vendéglátásban dolgozom) Nem az ő gondja és nem akarom fárasztani, ugrasztani meg drága a benzin.

Az utóbbi időben viszont több haverja is, épp hogy elböffenti magát magát, már ugrik is.

Egyiknek a lábujja fáj, másik fáradt már nyaralásból jön, és már rohan is fel felvenni őket kocsival.

Ezt nem érzem fernek. Én tényleg azért szívok ( bár az elején felajánlotta egyszer, többször nem) hogy tekintettel legyek a kényelmére és az anyagi helyzetünkre de amint a nyunyuka haver visong rögtön ugrik a kocsiba értük.

Ezt elmondhatom neki, hogy mekkora ökör vagy én vagyok a hülye? Nekem kellett volna inkàbb rászállni mint általában a haverjai és furikáztatni magam? Kajak, szerintem én vagyok az ökör

máj. 8. 16:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak hagyni akar kibontakozni.
máj. 8. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem azért vagy ökör, hogy egyáltalán szóba akarod hozni az unfair viselkedését miközben szakítani kéne.
máj. 8. 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Én elmondanám neki.
máj. 8. 16:17
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem neked kellett volna rászállnod, hanem neki észrevenni magát.

Vegyél egy autót. Már ha együtt akarsz vele maradni.

máj. 8. 16:23
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Hááát, az én szüleim 38 éve együtt vannak, de apámnak sose lenne kérdés, hogy menjen anyámért bárhol és bármikor végez!

Ugyanígy az én párom is ír mimdíg, hogy mikor jöhet értem. Ez egy apró kedvesség és odafigyelés a másik részéről, hogy elmegy a párjáért, nem arról szól hogy királynőnek érzi magát a másik, hogy mindenhova vigyék a se*ggét mielőtt sok ember ezzel jön. Ez egy alap dolog, hogy a párját az ember hazaviszi, és nem hagyja éjszaka hogy padon aludjon, márcsak a biztonsága miatt sem.

Nem tudom milyen messze van a munkahelyed, hogy drága a benzin, de felajánlhatnád neki, hogy kifizeted a benzint, és vigyen haza, bár ha már összeköltöztetek ezt sem értem, társak vagytok nemde?

máj. 8. 16:50
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Hát érdekes ez, mert általában a nők használják ki a palit, nem a nők, az, hogy ilyen szinten leszar, hogy cipeld a cuccaid és rostokolj a végállomáson,azt mutatja, hogy a pasik között is van aki csak kihasználja a nőjét, ergo csak dugásra használ 😉
máj. 8. 17:01
 7/17 anonim ***** válasza:
6%
Minden nap kellene téged hazavinni melóból? Miért nem viszed el az autót vagy biciklit? Haver gondolom nem minden nap fuvaroztatja magát, téged meg minden nap kellene. Mikor? Éjjel? Ha korán kel, megértem, hogy nem megy érted. Nem ő a megoldás, hanem hogy te oldd meg ezt a helyzetet.
máj. 8. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy neki elég fontos. Álmai nőjének a cipője talpát is nyaldosná, hogy vele maradjon. Érted nem érzi, hogy tenni kéne, mert így is mellette maradsz. Rajtad múlik: vagy változtatsz, és egyértelmű kereteket szabsz annak, hogyan szeretnéd ha a párod bánna veled; vagy szakítasz, és keresel valakit aki nem csak az első 3 hónapban lovag, hanem nap mint nap meg akar hódítani. Kérdezd meg magadtól, hogy mennyit érsz, mennyire tartod magad?!
máj. 8. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
15%

De bírom, kérdés be like:

-"jajj a barátom nem balra fésüli a haját."

Válaszok:

-"Te vagy a hülye mert még vele vagy."

máj. 8. 17:27
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Lepontozó férfiaktól kérdezném (illetve álomvilágban élő nőktől): Megan Fox / Scarlett Johanson / Madison Bear / Ariana Grande (vagy bárki más, akiért csorgatjátok a nyálatokat) típusú álmaitok nőjèt is hagynátok fagyoskodni az éjszakában? Vagy azt már nem bíznátok a véletlenre, hogy dobbant egy olyanért, aki megteszi?
máj. 8. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!