Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverjait bezzeg mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverjait bezzeg mindig fuvarozza. Mit reagáljak erre?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve költöztünk össze, huszonévesek vagyunk.

Az elején elhozott az állomásról magához, aztán jöttek a kifogások, hogy miért nem tud felvenni amikor költözőben voltam hozzá de nem gond.

Önálló nő vagyok, tudok vonatozni, buszozni, későn érek be és vissza a munkámból, nem gond, megoldom.

Volt úgy hogy éjjeleken vagy hajnalokban vacogtam de úgy voltam, hogy megoldom. Néha bealudtam a padon amíg vártam de arra gondoltam, hogy én választottam a munkám.( vendéglátásban dolgozom) Nem az ő gondja és nem akarom fárasztani, ugrasztani meg drága a benzin.

Az utóbbi időben viszont több haverja is, épp hogy elböffenti magát magát, már ugrik is.

Egyiknek a lábujja fáj, másik fáradt már nyaralásból jön, és már rohan is fel felvenni őket kocsival.

Ezt nem érzem fernek. Én tényleg azért szívok ( bár az elején felajánlotta egyszer, többször nem) hogy tekintettel legyek a kényelmére és az anyagi helyzetünkre de amint a nyunyuka haver visong rögtön ugrik a kocsiba értük.

Ezt elmondhatom neki, hogy mekkora ökör vagy én vagyok a hülye? Nekem kellett volna inkàbb rászállni mint általában a haverjai és furikáztatni magam? Kajak, szerintem én vagyok az ökör

máj. 8. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez a pasi nem szeret téged. Kényelmes neki, van kit dugni.
máj. 8. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
A férjem tizenx év házasság után is eljön értem bármikor bárhova, ha nem kocsival megyek. De én is érte. Nem normális ami nálatok van.
máj. 8. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Vendéglátós. Minden éjjel, persze ugrik itt mindenki más férje.
máj. 8. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
A párod téged nem tisztel az biztos. Itt te döntöd el, hogy meddig tűröd ezt a helyzetet és mikor szakítasz, ugyanis jobb nem lesz.
máj. 8. 21:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnos szakítottunk, sok más egyéb problémánk is felhalmozódott. Valóban nem éreztem, hogy fontos lennék még neki, emellett ki is ábrándultam belőle.

Találtam is magamnak egy másik lakást, közelebb a munkahelyemhez.

Zárópoén, hogy felajánlotta most többször is, hogy segít a cuccaimat átfurikázni meg segít berendezkedni, bármi kell azonnal hozza-viszi stb. de most már tényleg nem kérek a segítségéből

máj. 16. 10:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Most nem lesz könnyű időszakod, de hosszútávon jól döntöttél! Veregesd meg a hátad, amiért ki tudtál lépni egy olyan helyzetből, ami nem felelt meg az elvárásaidnak. Nyugodtan helyezd magasra a mércét, csak akkor találhatsz olyan partnert, aki mellett kivirulsz. Aki mellett úgy érzed, hogy az álmai nője vagy, és lesi minden kívánságod. Ezáltal pedig te is ragyoghatsz a nőiességedben, és kiegészíted majd az ő férfiasságát. A lényeg, hogy tanulj belőle, mi az, amire semmiképp nem vágysz, és mi az, amire igen.

A mostani próbálkozása pedig csak utolsó kis kaparás utánad. Vagy szimplán manipuláció. Sose felejtsd el, ha most képes úriemberként viselkedni, akkor mi gátolta meg abban, hogy a párodként megtegye ugyanezt. Meglátod majd az igazi arcát, amikor visszautasítod a segítségét (közeledését). Lesznek még meglepetések. De Te csak előre!

máj. 16. 22:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Azta, 16-os!! Milyen kedves vagy, nagyon szépen köszönöm motiváló soraid. Nagyon jól esett.
máj. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!