Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, külső alapján melyik pasival járnátok inkább, és miért?
- Veletek egy magas pasi, de külsőre pont az esetetek. Jóképű, és jó a teste.
- Nálatok jóval magasabb pasi, de nem jön be arcra, és a teste is csak okés.
Ez csak néhány pasinak rögzült bele a fejébe, hogy elsődleges a magasság.
Főként én mondjuk ezen az oldalon olvasom csak ezt.
csak a magassággal mit érsz még is mi az előnye? magassággal nem jár együtt egy férfias külső, vagy egy jóképű arc.
a sportos izmos alkat sem alap a magassággal, fontos, hogy tetsszen.
Nem tudom mit nem értesz ezen.
17 látod mennyire ugranak itt bármire az emberek? 😂 azért a pszichopata meg a kicsit gondoszkodó, véleményét kimondó ember között egy pszichiáter diagnózisa a különbség.
Mondjuk én nőként ha választhatnék, inkább lennék egy jóképű magas pszichopata férfi mint egy 165 centis.
Nem arról volt szó hogy mit értenek érzelmi intelligencia alatt hanem arról beszéltem hogy gyökérség a kifejezés.
Első
Nekem a szép arc fog meg először egy pasiban, utána az alakja. Ha még egymagas is velem, akkor maga a tökéletesség.
"És miért jobb ha csak egy magas veletek, de mellette jóképű?"
Szerinted miért lenne jobb, ha nálam "jóval magasabb pasi, de nem jön be arcra, és a teste is csak okés"?
Ha neked ideális testmagasságú egy nő, de nem tetszik az arca, "a teste meg csak okés", akkor egyből vonzódni fogsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!