Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, külső alapján melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, külső alapján melyik pasival járnátok inkább, és miért?

Figyelt kérdés

- Veletek egy magas pasi, de külsőre pont az esetetek. Jóképű, és jó a teste.

- Nálatok jóval magasabb pasi, de nem jön be arcra, és a teste is csak okés.

júl. 3. 13:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
És miért jobb ha csak egy magas veletek, de mellette jóképű?
júl. 3. 16:54
 22/31 anonim ***** válasza:

Ez csak néhány pasinak rögzült bele a fejébe, hogy elsődleges a magasság.

Főként én mondjuk ezen az oldalon olvasom csak ezt.

csak a magassággal mit érsz még is mi az előnye? magassággal nem jár együtt egy férfias külső, vagy egy jóképű arc.

a sportos izmos alkat sem alap a magassággal, fontos, hogy tetsszen.

Nem tudom mit nem értesz ezen.

júl. 3. 17:01
 23/31 anonim ***** válasza:

17 látod mennyire ugranak itt bármire az emberek? 😂 azért a pszichopata meg a kicsit gondoszkodó, véleményét kimondó ember között egy pszichiáter diagnózisa a különbség.

Mondjuk én nőként ha választhatnék, inkább lennék egy jóképű magas pszichopata férfi mint egy 165 centis.

Nem arról volt szó hogy mit értenek érzelmi intelligencia alatt hanem arról beszéltem hogy gyökérség a kifejezés.

júl. 3. 17:06
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, ha jóképű, akkor tetszik az arca, szivesen nézegetem. Másrészt az azonos magasság kellemes, ha együtt sétálunk, beszélgetünk, ölelésnél, jól jön csóknál stb. Utálok pipiskedni, meg a másik nyaka helyett a mellkasába, hátába "fúródni", öleléskor. Kényelmes, ha együtt viszünk valamit, doboz, tv, akármi. Ha nem, vagy alig magasabb, mint én, akkor a tenyere se sokkal nagyobb és nem veszek el benne, ha megfogja a kezem, nem érzem úgy magam, mint valami gyerek, nem kell kitörnöm a nyakam ha ránézek stb.
júl. 3. 17:09
 25/31 anonim ***** válasza:
A velem egymagasat, ha a kettőből lehet választani, pedig csak 160 cm "mély" vagyok. Elvégre külsőre pont az esetem. Inkább őt nézegetem, mint egy magas csúnyát.
júl. 3. 17:19
 26/31 anonim ***** válasza:

Első

Nekem a szép arc fog meg először egy pasiban, utána az alakja. Ha még egymagas is velem, akkor maga a tökéletesség.

júl. 3. 17:43
 27/31 A kérdező kommentje:
Ti milyen magasak vagytok lányok?
júl. 3. 18:07
 28/31 anonim ***** válasza:

"És miért jobb ha csak egy magas veletek, de mellette jóképű?"

Szerinted miért lenne jobb, ha nálam "jóval magasabb pasi, de nem jön be arcra, és a teste is csak okés"?

Ha neked ideális testmagasságú egy nő, de nem tetszik az arca, "a teste meg csak okés", akkor egyből vonzódni fogsz hozzá?

júl. 3. 19:35
 29/31 A kérdező kommentje:
Ott van példának a hármas válasza. Sok nő szereti ha egy férfi magasabb.
júl. 3. 19:49
 30/31 anonim ***** válasza:
29, van akinek a magasság a vonzó, de amíg van olyan opció, hogy tetsző arccal és vonzó magassággal rendelkezik valaki, addig egy nem tetsző embert csak azért mert magas senki nem fog választani.
júl. 3. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!