Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, külső alapján melyik pasival járnátok inkább, és miért?
- Veletek egy magas pasi, de külsőre pont az esetetek. Jóképű, és jó a teste.
- Nálatok jóval magasabb pasi, de nem jön be arcra, és a teste is csak okés.
10
Ha te írtad a 6. hozzászólást, amire reagáltam, akkor centire pontosan annyival vagyok 170 felett, mint te.
6 / 10 / 13
Sejtettem, hogy a saját logikád alapján fel sem merült benned ez a lehetőség, de nem általad "genetikai selejtnek" tartott alacsony - és szerinted emiatt frusztrált - férfiként tettem megjegyzést az érzelmi
intelligenciádra, hanem 178 cm magas nőként.
Nehéz elhinni
Akkor a pali van 170 alatt? 🤭
Azt még hozzátenném, ha már itt tartunk hogy eleve az “érzelmi intelligencia” kifejezés egy mondva csinált fogalom. Ennek a két szónak nem kellene egymás mellett szerepelnie.
Az emberek imádják használni mert ettől menőbbnek érzik magukat, hogy ezzel dobálóznak, de valójában nincs értelme a kifejezésnek.
Ha valaki tud angolul és ismeri a rövidítéseket, láthatja hogy az EQ-nak nincs köze az intelligenciához.
Ezért EQ (Emotional quotient) és nem IQ (intelligence quotient).
16
Érzelmi intelligencia és EQ alatt sokan empátiát értenek
Genetikai selejt sokkal inkább az, akinek ez nincs (ez a szociopata/pszichopata), mint aki alacsony
Az csak magasság.
Persze nyilván előnyösebb ha mondjuk 180 cm és mellé jóképű is.
De csak a magasságtól még nem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!