Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szavazzatok! Ti a nektek megfelelő korosztály férfijainak kb. hány százalékára mondjátok azt, hogy külső alapján járnátok velük?
Utolsó, Ééééés a nők a pasik védelmében bejelölik az utolsót ezzel kedves megértő nőknek titulálva önmagukat.
Valójában 0-10% alatt egy idősebb korosztálynál ami bejön.
😂 Mondjuk igaz én nem vagyok ilyen incel hülye gyerek meg satöbbi de szerintem ezen az oldalon akkora kamukérók vannak, hogy az már díjat érdemelne.
Vegyes.
Mivel nem keresek senkit, így a teljes kínálatot észreveszem, nem csak azt az egyet keresem, de ez murphi törvénye is szerintem. Ha keresném, akkor valóban csak a neme-ek jönnének szembe.
Amit látok, mind a két nem esetén, vannak a "gyárilag helyes/gyönyörűek", akik tesznek a jó megjelenését, akik ha tennének klasszisokkal jobban néznének ki(nagyon nagyon sokan, akár csak egy normális frizura és kész is), akiknek diéta, szemléletváltás, sajnos néha nagyon sok pénz kell /kéne a változáshoz(a bőrén látszik, hogy ezt azt nem ehetne, elhagyja magát, háj alá rejti magát, épp nem büdös és annyi elég, persze vannak az esélytelenek, ahol sajnos a csoda segítene(ez a kisebb halmaz, létező, de pl az itt siránkozó pasik 70% nem ide tartozik az is fix)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!