Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 40 éves férfi már öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves férfi már öreg vagy még lehet vonzó a 28-35 korosztályú nőknek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Öreg.
2020. jún. 14. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
40 évesen 30-35 éves nőknél simán lehet esélyed, ha jól nézel ki.
2020. jún. 14. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem a korod számít. A kinézeted, a társadalmi helyzeted.

Velem 45 évesen, többször kikezdtek 25 körüli csajok.

2020. jún. 14. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Sok nő van, akinek bejönnek az érett férfiak,de nekem egyáltalán nem...

sőt, visszataszítóak mint partner.

2020. jún. 14. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Nemrég volt egy kérdés, hogy a rendőrök már nem szexik, és ott leírtam, hogy nekem mindig a sorozatokban voltak szexik a rendőrök, az életben nem.

Ha elképzelem, hogy egy 40 éves férfi, akkor eszembe jut Joel Kinnaman, John Krasinski, Brandon Routh, Austin Nichols, Dave Annable, Diego Klattenhoff - mind 40-ek, a kis világomban ez a 40 éves férfi.

De a való életben... ott öreg. Körülnézek a munkahelyemen, és nem, a valóságban a 40 nem tetszik.

2020. jún. 14. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
'91-es vagyok, a '78-'81-eseket kifejezetten szoktam szeretni (már régen is így volt), ha jó formában van, akkor '74-'75-ös is jöhet. Az elmúlt időszakban van az, hogy akár velem egykorúhoz, vagy 2-3 évvel fiatalabbhoz is tudok vonzódni, de még mindig inkább az említett évjárat a jellemző.
2020. jún. 14. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Amit az otos irt. Az eletben a legtobb negyvenes egyaltalan nem a karbantartott, vonzo kategoria, es nem csak, vagy nem feltetlenul kulsore. Ha nem is kulsore van vele gond, a tobbseg akkor is tele van problemakkal, vagy anyagilag, vagy az exfeleseg nem hagyja beken, vagy kapuzarasi panikja van, vagy barmi egyeb... Egy egyedulallo 40-es ferfi ritkan “jo parti”.
2020. jún. 14. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
14%
Hát öregnek nem öreg, sőt vonzó is lehet. 30 éves nő vagyok, számomra túl idős a 40, nem is tetszenek. A 40 éves férfiakra inkább a 14-20 éves korosztály mozdul rá. Ami furi. Mert egy igazán érett szép 30as nőnek nem kell, viszont buta tiniknek igen. Ami még érdekes, kb 25nek nézek ki és még a 20 éves fiúkák is ràmmozdulak, mitsem törődve a korkülönbséggel. Nálam mindig fiatal fiúk próbálkoznak. De mind1 van párom, akit idősnek érzek magamhoz. 37 éves. De már most olyan mint egy zsémbes öregember.
2020. jún. 14. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
11%
Francot öreg. A legszebb kor ( igaz még három évem van addig). Már van élettapasztalatod, van pénzed, van ízlésed és stílusod. Többezer emberrel beszéltél már életedben, úgyhogy már nem hebegsz habogsz mint egy tinifiú. Tisztában vagy a saját értékeddel szóval már olyan szinten nem érdekel a visszautasítás vagy mások véleménye, hogy egy vadidegen csajjal is nyíltan flörtölsz. Szerintem, magamból kiindulva ez a 40 vidéke.
2020. jún. 14. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Azért a magyar 40-es férfiak jelentős részének se pénze, se stílusa. Akinek van, az simán találhat magának fiatal nőt is, ha csak a kor számít neki. Egyik unokatesómnak 42 évesen 25 éves barátnője volt. Igaz, csúnya volt a lány, de legalább fiatal.
2020. jún. 15. 00:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!