Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap orakig beszelgettunk de nem irt reggel, jogosan esik rosszul?
Orakig nagyon elvoltunk es kb hajnali 1kor koszontunk el, de o kint volt utana a varosban szoval lehet még alszik nem tudom..
De nem irt reggel.
Olyan jol esett volna egy joreggelt uzenet tole, es most mintha nem is leteznek. Tegnap kezdtunk el beszelni amugy es mara beszeltunk talit. Jogosan esik rosszul?
Ha tegnap órákig beszélgettetek, mára meg már meg van beszélve egy találkozó, amit ő kezdeményezett, nem lehet, hogy neked alapvetően az önbizalmaddal és az önértékeléseddel van valami nagyon komoly gond, ha ennyire hiányolod azt a reggeli üzenetet?
Nekem akkor se jutna eszembe ezen rugózni, ha nem tudnám, hogy valamikor hajnalban feküdt le aludni.
Jó napot kívánok!
Remélem kicsit feldobtam a napodat :D
26F
Jogos, nem jogos nem számít mert így érzel.
Nincs keresnivalód mellette, de más férfi mellett se egyébként ha te neked nincs rendben az önbizalmad. Először is azt kéne helyrerázni mert mindig problémákat fog szülni, hogy sajnos nincs önbecsülésed.
Miért nem írtál neki te, hogy jó reggelt?
Esetleg el is mondhatnád neki, hogy ez jólesik neked.
Én például nem sok értelmét látom ennek a mondanivaló nélküli köszöngetésnek, de ha a kedvesem igényelné ezt, akkor rászánnám magam.
Szerintem kicsit meredek elvàràsaid vannak felé ahhoz képest, hogy gyakorlatilag vadidegen szàmodra...
Pàr hónapja tartó PÀRKAPCSOLATBAN sem feltétlenül az lenne az első szàmomra, hogy reggel a mosdó,àgy vagy a céges kàvézó között cikàzva tini üzeneteket pötyögjek a telefonomba, nem így...és ezt nőként írom!
Szerintem fel kéne nőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!