Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap orakig beszelgettunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap orakig beszelgettunk de nem irt reggel, jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Orakig nagyon elvoltunk es kb hajnali 1kor koszontunk el, de o kint volt utana a varosban szoval lehet még alszik nem tudom..

De nem irt reggel.

Olyan jol esett volna egy joreggelt uzenet tole, es most mintha nem is leteznek. Tegnap kezdtunk el beszelni amugy es mara beszeltunk talit. Jogosan esik rosszul?

2024. jún. 30. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Jogos
Tul erzekeny vagyok
30 szavazat
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ha bulizni ment es hajnalban ert haza akkor még alszik mert hetvege van es 11 ora, de nem tudom mar mit higyjek rosszul esik
2024. jún. 30. 11:13
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
2024. jún. 30. 11:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Megindolkolnad?
2024. jún. 30. 11:15
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező egy beszélgetés történt. Miért várod el, hogy körbe nyaljon? Lehet, hogy alszik, lehet dolga van, lehet nem akar rád tapadni, lehet egyáltalán nem olyan típus aki jó reggelt üzenettel bombázna míg nem vagytok együtt, lehet nem igazán vagy még az esete. A randi során dönt. Hihetetlen, hogy ennyire komolyra veszed. Szerintem valami nem stimmel veled.
2024. jún. 30. 11:17
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
83%

Tehát, hajnal 1ig beszéglettetek, ő utána bulizott kb 3ig.

Neked mennyi a normál alvásmennyiséged ittasan, Babám?

A faszi még frankón szunyál/józanodik, a fejéből sem lát ki.

Így kell neked a jó reggelt üzike?

2024. jún. 30. 11:17
 6/21 A kérdező kommentje:
4. Persze hogy komolyan veszem, randit beszeltunk mara es o hozta fel nem en. Ne magadbol indulj ki, attol mert te barkivel leallsz ismerkedni es leszarod mi lesz belole mas nem igy ismerkedik! ;)
2024. jún. 30. 11:21
 7/21 Noren1989 ***** válasza:
70%

*beszélgettetek.

No, azért dobj már valamit #5re is, csak reálisan :DD

2024. jún. 30. 11:24
 8/21 A kérdező kommentje:
5. Nek igaza van, en is gondoltam erre irtam is a kerdesben hogy lehet alszik
2024. jún. 30. 11:28
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Még jó reggelt üzin pörögni pár óra friss ismeretség után, roppant bájos :) Kérdező, nagyon ki fogsz akadni ha már a randi időpontja előtt se fogod tudni elérni, aztán egyszerűen csak ghostingol téged mától? Mert a jelenkorhoz sokkal inkább ez áll közelebb, nem pedig a jó reggelt üzenet.
2024. jún. 30. 11:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kellemes társaság lesz a fiúkat a mai talin, ha hajnalig kint volt inni.
2024. jún. 30. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!