Mi történt? Nagyon meglepettek vagyunk: Reggel a munkatársaimmal beszélgettünk, Németországból használt autó behozatal volt a témánk, senki sem volt ott rajtunk kívül. Azóta ránéztem a Facebookra, ilyen hirdetéseket ad be! Hogyan lehetséges ez?
Egy ilyen esetre a lehallgatás is magyarázat, DE:
1.
Összesen hány reklámot látsz?
Ebből hány olyan, amiről nem beszéltetek?
Ha lehallgatnak, akkor miért ilyen ritka, hogy nem a beszélgetéssel kapcsolatosak a reklámok?
2.
Szerintem inkább a sokmillió reklám közül időnként olyan is betalál, amiről éppen beszél az ember (vagy az interneten rákeres) - sőt Facebook-nál az ismerősök keresgélései alapján is kaphatsz nekik szánt reklámokat.
Ezekre a reklámokra jobban odafigyelsz, mint azokra amik nem érdekelnek.
Bocs elírtam:
"Ha lehallgatnak, akkor miért ilyen ritkák a beszélgetéssel kapcsolatos reklámok?"
Nem te vagy sem az első, sem az utolsó, aki ilyesmit kérdez.
Lehallgatnak és kész. Ezt a jelenséget én is ismerem.
És most jönnek majd az okosok, és bebizonyítják hogy nem. XD
#5-nek:
Már korábban is leírtam az én sztorimat, de a kedvedért elmesélem még egyszer:
Az egyik kollégámmal régi idők sorozatgyilkosairól beszélgettünk, és mivel én voltam sitten és személyesen ismerem is az egyiket (Németh István), ezért őt és a bűntársait alaposabban kitárgyaltuk.
Németh István, Soós Lajos, és György József.
Kb fél óra múlva döbbenten mutatta nekem a facebook-ja idővonalát:
#9-nek:
Én soha, egyetlen szóval sem mondtam, hogy a Facebook hallgatna le. De persze nekik elhiszem hogy nem, ha ők mondják. XD
Világos hogy a Google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!