Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségének mindent hülyeseget elnéz alárendelődik felettem meg uralkodik miért?
Itt csak ez a kérdésem mert engem baromira zavar h én bármit csinálok ami esetleg nem tetszik neki beszol,kioktat,nemet mond. Ha a. Felesége ugyan ezeket vagy még cifrabbakat megcsinal akkor szó nélkül hagyja nem szól be neki nem csap az asztalra mint nálam.
Tudom h ő a felesége mielőtt bárki írná de most fél a nőtől vagy neki miért lehet mindent?
Azert feltűnő h otthon alárendeli magát velem szemben meg hatalmaskodik. Otthon szerintetek miért nem fejezi ki nem tetszeset?
Hozzateszem ahogy elmeseli a felesege nagyobb hulyesegeket csinál és szóval pont hogy neki kéne bedumalgatnia
Ha te vagy a szerető, akkor nagyon egyszerű és logikus a válasz.
A feleség ( vagy az, amit a feleség nyújt neki) fontos, te pedig csak egy éppen aktuális boxzsák vagy az életében, amin pont véletlenül van egy megfelelő lyuk is.
A vagyoni közösség miatt néz el dolgokat. Sokba kerülne a válás, vagyonmegosztás, új élet kezdése. Az ilyen embereknek csak akkor nagy a szája ha nincsenek otthon (a szeretőhöz nem kötik őt az anyagiak).
De ha már a pénzük, vagyonuk forog kockán akkor meghúzzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!