Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerbek milyenek párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerbek milyenek párkapcsolat téren?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy a franciák javarészt romantikus egyének, az olaszok vehemensek, a spanyolok szenvedélyesek. Mi a tapasztalatotok?
2024. jún. 24. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem általánosítani akarok, csak elmesélem: ismerősöm két szerb nővel is összejött az elmúlt években, abból mindkettő diplomás volt. Gondolnád, hogy értelmesek voltak. Hát nem. Először tették a szépet, jót, utána elkezdték egyre jobban lehúzni ismerősömet anyagilag is, érzelmileg zsarolva is.

Agresszívek lettek, egyikükhöz rendőrt is kellett hívni.

Az idő múlásával kimutatják a foguk fehérjét.

Amikor az első szerb csajjal szétment (nem volt sétagalopp, folyamatosan fenyegette, zaklatta, zsarolta a nő a haverom), utána összejött egy másik nővel. Szintén szerbbel.

Ugyanebbe esett bele. Kezdhette elölről a tortúrát, bár a másodiknál már könnyebben szakítottak.

2024. jún. 24. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Hűtlenek, több nőt/pasit tartanak, a szerb férfiak olyan "igazi?" férfiak, tehát az asszonynak kuss, mert megy az öklös, gyomros, a szerb nők meg ritka nagy k..ák, konkrétan mindenkivel orrbaszájba szexelnek. Eléggé furcsa az egész, legelabbis két év Szerbiában töltött év után, én ezt láttam, tapasztaltam. F
2024. jún. 24. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy elmesélem az egyik leghülyébb, már-már komikus dolgot. Az egyik magyar ismerősöm összejött egy szerb nővel, én próbáltam lebeszélni róla, de a nő olyat tudott nyújtani a szexben, hogy teljesen elvette az eszét. Anyagilag a nő elkezdte lehúzni a pasit, (még voltak eléggé extrém dolgok is) de a csattanó az egészben az, hogy a pénzt a nő ügyvédekre költötte, hogy kihozza a börtönben ülő férjét, miután kihozta dobta a haverom, és összejöttek a férjével, a lehúzott pénzből még egy olaszorszagi nyaralásra is futotta a nőnek meg a férjének.
2024. jún. 24. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Itt most "szerb", mint valódi szerb, vagy "szerb", mint Szerbiában élő magyar (pl. vajdasági?).

A sima szerbek vadak az európai normákhoz viszonyítva, agresszívek, hangosak és ha Orbánt Putyin-imádó ruszkitalpnyalónak tartod, akkor a szerbeknél már nem fokozható tovább a jelző, mert ők tényleg bele vannak zúgva a ruszkikba, ráadásul míg Orbán max csúnyán néz, ha leszólod, ők elásnak. Sosem láttak, sosem jártál ott.

A szerb cigóktól pedig még a magyarországi cigók is félnek, szóval tőlük is jobb lesz tartanod.

2024. jún. 24. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Ha olyanok mint a férfiak akkor durvák. Még a vajdasági magyarokra is átszállt ez a mentalitás, de talán érthető okokból. Viszont a férfiak akiket ismertem kemények voltak de egyenesek.
2024. jún. 24. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Mint a kutyák....
2024. jún. 24. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!