Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit jelenthet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelenthet ha rám kacsint? Valamit akarhat szerintetek?

Figyelt kérdés
Én 22/L vagyok és a munkatársamról van szó aki 40/F. Elég furán jött le, mellesleg mellé még mosolygott is. Nem nagyon vagyunk beszélő viszonyba.
tegnap 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg akar ...ni.

Vagy hülyéskedik. És meg akar ...ni.

A helyedben gyorsan visszavetetném az arcát. Apád lehetne, fúj.

tegnap 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég gagyi, flőrtőlni próbál?
tegnap 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az is,amit az előttem lévők írtak,h ez valami béna flörtölés.

De az is lehet,hogy szimplán semmit nem jelent,csak jófejkedni próbált. Nekem legalábbis vannak ilyen kollégáim,akik mindenkivel így jópofiznak. Leginkább abból tudod megállapítani,hogy másokkal hogy viselkedik, ha velük is ugyanígy, akkor semmit nem jelent, ha viszont csak veled ilyen,akkor valszeg felkeltetted az érdeklődését így vagy úgy.

tegnap 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:

a) poénkodik

b) meg akar búbolni (mondjuk az előző esetet is erre akarja majd kifuttatni 😄)

Szerelmesnek nem szerelmes, de a hamvas 20-on éves punettit karóra húzná nagyon az tuti.

ma 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!