Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik srác kollégám ma velem ebédelt szünetben és azt vettem észre, hogy remeg a keze. Mitől lehet? Zavarban volt? 23L
Figyelt kérdés
tegnap 20:33
1/7 anonim válasza:
Simán lehet alkesz, és nem volt benne elég pia.
2/7 anonim válasza:
Sok minden lehet
Nem kell elszàllni magadtól
3/7 anonim válasza:
Hogyha nem alkoholista, akkor akár Parkinson kór előjele is lehet a kézremegés. Amennyiben rendszeres, érdemes kivizsgáltatni, mert gyógyszeres kezeléssel megelőzhető a további ideg károsodás.
4/7 anonim válasza:
Fizikai megerőltetés miatt, illetve stressz miatt is lehet.
5/7 anonim válasza:
3. dehogy előzhető meg, ugyanúgy végződik
6/7 anonim válasza:
Régen nekem is ez volt a munkahelyemen az ebédlőben.. Persze más is volt, sokszor szédültem is ott.
Pánik volt, vagy szorongás.
Most már nem ebédelek olyan helyen ahol nem akarok, a munkahelyemen pedig egyedül vagyok szerencsére 😊😊😊
7/7 anonim válasza:
Nekem is szokott néha remegni a kezem, ha szorongok vagy zavarban vagyok. Leginkább ha sokan néznek akkor fordul elő, de néha 1-1 ember előtt is előjön, nyilván aki nagyon tetszik, de olyankor is lehet, ha valakitől tartok és kellemetlenül érzem magam a társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!