Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor és minek hatására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és minek hatására engedted el a társkeresést, és "vonultál vissza" a piacról? Azóta hogy alakult az életed? Boldog vagy?

Figyelt kérdés

tegnap 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Azert mert azok a pasik akik fent voltak es komoly kapcsolatot kerestek nem voltak az eseteim. Akik bejottek azok meg csak kaland miatt voltak fent, az meg volt.

Munkahelyen ismertem meg a ferjemet. Igen boldog vagyok :)

tegnap 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Tavaly kezdtem, egyben engedtem is el a társkeresést. Igazából nem is voltam soha a "piacon", társkeresőket sose használtam. Ezen az oldalon próbálkoztam pár hónapig, mert azért mégiscsak ki akartam próbálni az online társkeresést (plusz rámtört némi hiányérzet...), összejött pár tali, de rájöttem, hogy nekem nincs energiám és kedvem ezt tovább folytatni. Mindig ugyanazt újra és újra leírni magamról, ki tudja mennyi idő, míg olyannal találkozok, akivel kölcsönösen többet is el tudunk képzelni, stb. Így direkt társkeresőzni egyelőre úgy látom, hogy nem fogok többé. Sok helyen nem fordulok meg, nincs nagy ismerősi köröm, hogy élőben olyan nagy esély legyen rá, meg amúgy is elvagyok egyedül alapvetően (elég sok magamban töltött idő kell nekem), aztán lesz, ami lesz. Azóta ugyanolyan majdnem az életem , kivétel, hogy lett egy "extrás" baráti kapcsolatom valakivel, de nem szexkapcsolat, elvagyok a szokásos hobbijaimmal. Néha azért elég rossz egyedül, máskor meg a hátam közepére se kívánnék egy párkapcsolatot, de az idő nagy részében elvagyok.
tegnap 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és nő vagyok, ez lemaradt (2. vagyok)
tegnap 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

4 hónapig voltam fent aktívan társkeresőn, volt pár randim, konkrétan 4 pasival találkoztam, de egyikkel sem jött össze a dolog. A 4. után Kicsit már úgy éreztem, hogy túlságosan rágörcsölök, napi szinten pörgettem a profilokat stb. Aztán akkor mondtam azt, hogy ebből így elég. Elengedtem a dolgot.

Hála istennek lusta voltam letörölni magam🙏🙏🙏, ezért a regisztrációm és az adatlapom, meg a képek megmaradtak fent, de 2 hónapig rá sem néztem, csak éltem az életem. Tanultam, dolgoztam, szórakoztam. Aztán egyszer csak kaptam egy email értesitést, hogy privát üzenetet írt nekem valaki az oldalon.

Beléptem, elolvastam, megnéztem az adatait, meg a képeit, szimpatikusnak tűnt, és vissza írtam neki. Elkezdtünk így ismerkedni, majd randira hívott, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk.:) Ennek most nyáron lesz 15 éve:))) , most ünnepek előtt volt a 13. házassági évfordulónk.:) és igen. Nagyon boldog vagyok.😊😍 Mindketten azok vagyunk.

tegnap 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!