Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és minek hatására engedted el a társkeresést, és "vonultál vissza" a piacról? Azóta hogy alakult az életed? Boldog vagy?
Azert mert azok a pasik akik fent voltak es komoly kapcsolatot kerestek nem voltak az eseteim. Akik bejottek azok meg csak kaland miatt voltak fent, az meg volt.
Munkahelyen ismertem meg a ferjemet. Igen boldog vagyok :)
4 hónapig voltam fent aktívan társkeresőn, volt pár randim, konkrétan 4 pasival találkoztam, de egyikkel sem jött össze a dolog. A 4. után Kicsit már úgy éreztem, hogy túlságosan rágörcsölök, napi szinten pörgettem a profilokat stb. Aztán akkor mondtam azt, hogy ebből így elég. Elengedtem a dolgot.
Hála istennek lusta voltam letörölni magam🙏🙏🙏, ezért a regisztrációm és az adatlapom, meg a képek megmaradtak fent, de 2 hónapig rá sem néztem, csak éltem az életem. Tanultam, dolgoztam, szórakoztam. Aztán egyszer csak kaptam egy email értesitést, hogy privát üzenetet írt nekem valaki az oldalon.
Beléptem, elolvastam, megnéztem az adatait, meg a képeit, szimpatikusnak tűnt, és vissza írtam neki. Elkezdtünk így ismerkedni, majd randira hívott, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk.:) Ennek most nyáron lesz 15 éve:))) , most ünnepek előtt volt a 13. házassági évfordulónk.:) és igen. Nagyon boldog vagyok.😊😍 Mindketten azok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!