Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak vagy mitévő legyek?
Tudom lehetne mondani, hogy akkor így egyiket se… de kérlek ezt mellőzzük.
1. Volt egy lány akivel még kb. 3 hónapja kavartam csak aztán volt egy vitánk ami után ghostolt és tegnap ismét rám írt. Nem volt valami hosszú ismerkedés max 1 hónap. Vele volt 1 találka mert kicsit messzebb lakik és munka miatta nehezen hoztuk össze akkor. Itt se egy csók se semmi nem volt A találka után persze hallgattam is, hogy de bánja, hogy még annyi sem volt. De nagyon jól kijöttünk előtte.
2. Ismét van egy lány akivel már pár napja kimondtuk, hogy együtt vagyunk. Őt is egy hónapja ismerem kb. Vele töltöttem egy egész hetet az év végi leálláskor és azóta is nagyon sokat járok hozzá mert közel lakik. Kettőnk között lényegében màr minden is megtörtént minden téren. Vele is nagyon jól elvagyunk.
De a kettejükben a közös….: az első lány is furán viselkedett néha, mintha a pasija háta mögött kavarna velem vagy valami ilyesmi jött le. Lehet azért írt rám ismét mert annak vége lett.
Most a második lánynál pedig van 1-2 jel arra, hogy beszélget még valakivel de nem vagyok még ebben 100%-ig biztos csak vannak erre utaló jelek. Tudom bíztató amiket írok róluk. 😅
Az 1. egy kicsit jobban is néz ki mint a 2. és így talán picit jobban vonzódok hozzá de a másikkal sincs lényegében semmi baj. De a 2. pedig nagyon rendes és törődő amit nem tudok még igazán az 1.-ről…
Elkezdtem beszélgetni ismét az 1.-vel de nem igazán érzem jól magam ez miatt.. nem vagyok az a csalfa fajta. De közben ott van bennem, hogyha akivel most vagyok az tényleg kavar még valakivel a hátam mögött és én kioffolom az elsőt akkor hoppon maradok és mondhatni buktam egy rendes lányt…
Hogy jobban megismerjem az 1.-t ahhoz azért kellene pár találkozó is ami kivitelezhetetlen mert a 2.-al rengeteget írunk, telefonálunk elalvásig.
Nem tudom mi lenne a jó döntés…
Haaaaat köszi a válaszokat de direkt írtam, hogy pont ezeket mellőzzük…
Tudom nem fair dolog… nem is szoktam ilyet csinálni…
Tudom mik azok a jelek amikor beszélget/het még mással is rajtam kívűl amiket elég vegyesen mutat, fejtegetni nem akarom jobban érd be ennyivel.
Nem magamból indulok ki. Most azt nem értem, hogy mivel én vagyok a férfi így kapom érte az ívet de ha egy nő tesz fel kérdést, hogy a szeretőjét válassza vagy a férjét akitől van 2 gyereke ott teljesen más hozzáállással születnek válaszok és semmi ilyen mocskolódó mint amit kapok tőled… itt pár hónapos dolgokról van szó, semmi halálosan komolyról még.
Megfogtak valamennyire igen, nem véletlen kezdtem el velük kavarni. Aki kicsit se vonz semmilyen téren (külső, belső) azzal nem is beszélgetek 1-2 napnál többet, ennyi idő kell, hogy rájöjjek érdekel e valamennyire a másik.
Nekem kell 1-2 hónap mire elkezdek teljesen kötődni a másikhoz, nem kis tini vagyok már aki 2 hét után olyan szerelmes lesz, hogy hihetetlen…
Épp ez az, hogy az 1.ért kezdtem eléggé odalenni aztán jött a vita és vége lett lezártam magamban, hogy ez akkor ennyi volt, kapufa. Vártam ~1 hónapot, hogy elfelejtsem és újra kezdjek ismerkedni. Ezután jött a 2. akiért szintén kezdek odalenni.
Az 1. nekem már teljesen el lett felejtve, letettem róla aztán hírtelen újra felbukkan pont amikor nem kellene… tudom, az igaz hogyha már teljesen mértékben megfogott volna a 2. akkor nem lenne ez a kérdés. De mivel van egy gyanúm, hogy lehet más is nála így ez gátol ebben a dologban… Erre mondható, hogy akkor engedjem el és folytassam az elsővel. Ott pedig azt a vitánkat kellene megbeszélni és utánna derülne ki, hogy konkrétan mi is van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!