Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihető az, hogy egy 40 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető az, hogy egy 40 éves, nagyon pénzes, vezető beosztásban lévő férfi már másfél éve nem szexelt nővel? (nem meleg)

Figyelt kérdés
Kissé ronda az illető, nagyon nagy sörhasa van és már majdnem teljesen megkopaszodott. Viszont bőven van zseton, simán járhatna hetente többször is prostizni. Régi ismerősöm az illető. Még annyit tudok róla, hogy fiatalabb korában nagyon gátlásos volt a nőkkel, viszont eljárt prostizni.
2024. jún. 22. 07:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Miért kell mások fütyijén turkálni?

Nem tökmindegy neked, hogy mikor volt nővel utoljára?? Nem mindenki adja le odaaig, hogy pénzért vegyen szexet

2024. jún. 22. 09:02
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Nem biztos az egyáltalán hogy nem volt. Miért kellene Neked mindenről beszámolnia?Főleg ha prostihoz ment, vagy esetleg van egy titkos kapcsolata. Van olyan nő/férfi aki személyhez köti a szexet, ha nincs aki mellette van nem érez igényt arra,hogy egy idegent keressen meg.

Lehet,hogy a vezető beosztás miatt stresszes, máson jár a gondolata, ez is okozhatja,hogy nem keres senkit. Sőt, ha tényleg annyira régen volt kapcsolata tarthat is attól,hogy nem fog működni a dolog. Bármennyi pénze van, az egyáltalán nem jelenti azt,hogy találna a saját szintjén barátnőt, vagy akár alkalmi szexpartnert.

2024. jún. 22. 09:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy hihető. Én magam se fekszek mindenkivel, nekem ehhez érzelem és bizalom kell.
2024. jún. 22. 10:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan vannak,akik elváltak, vagy özvegyek férfi létükre.És kibírják szex nélkül.Ismerek özvegy 34 éves férfit is,aki magában él.

Sőt van egy 41 éves kisfőnök nálunk,értelmes, sportos, jóképű ember és aszexuális.De annyira, hogy kezet sem fog senkivel, képtelen az emberi érintést elfogadni. Nőkkel udvarias,de nem három,hanem öt lépést tart.

Maga a szex pedig nem életszükséglet,mert ha az lenne, akkor már kihalt volna rengeteg ember.

2024. jún. 22. 10:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Te férfi vagy nő vagy?

Rengeteg férfi nem szexel, mert nincs kivel. Akkor sem, ha pl házas.

Főleg az előnytelen külsejűek.

2024. jún. 22. 10:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan alacsony a tesztóm, hogy pár hetente elég a hoki. Van még kérdés?
2024. jún. 22. 10:58
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenkinek csak a szex körül forog az élete, ez nem verseny.
2024. jún. 22. 11:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem. Nem minden ember ugyanúgy működik. Abból hogy te hogy s mint lennél ilyen körülmények között még nem következtethetsz arra, hogy más hogy van, hogy érez.
2024. jún. 22. 11:40
 19/22 anonim ***** válasza:
17,az évekig 0 sex meg a sexfüggőség nem ugyanaz,tökfej
2024. jún. 22. 12:28
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Én is ugyan így vagyok.

Tudod milyen jó nyugiba lenni nincs ki zaklat.

A nők tisztelet a kivételnek mindig rongyos.

A pénzem meg sose csal meg.

39/F

2024. jún. 22. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!