Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, hogy semmit nem tudok arról a nőről akivel kavartam másfél éve?
Már a kavarásunk előtt is ismertük egymást régről aztán másfél éve közelebb kerültünk egymáshoz. Néhány alkalommal volt szex is. De aztán nem alakultak jól a dolgok és ő felszívódott, mármint előtte írt egy üzenetet hogy ez nem működik a részéről és látja hogy az én részemről sem így lezárja. Többi üzenetemre nem reagált de az ismerősei közül nem törölt ki. Utána még rakott ki egy képet történetbe, amire én szívvel reagáltam de ő az enyémeket soha nem nézi meg (korábban mindig megnézte). Aztán lassan egy éve semmit nem rak ki, holott régen még a kavarásunk előtt is kb hetente posztolt saját magáról, kutyájáról, tájképekről stb de most semmi. Sőt láttam, hogy a feltöltött képeiből is szedett le, sokkal kevesebb van fent. Abszolút csöndben van és nem tudok ezen nem agyalni, hogy mi lehet vele. Nem történik vele semmi vagy pont történik csak elrejti? Az sincs kint hogy kapcsolatban lenne vagy egyedülálló. A városban is csak egyszer láttam két hónapja egy pillanatra de aztán eltűnt a szemem elől. Pedig azt biztosan tudom mástól, hogy itt él még de ő se tudott többet mondani róla.
A kérdéseim:
Mikor csinálja ezt egy 30 körüli nő, hogy ennyire visszavonul a közösségi médián? És miért?
A másik: miért agyalok én ezen állandóan, hogy vajon mit csinálhat?
(Az kilőve, hogy ráírjak. Határozottan kérte anno, hogy hagyjuk abba, és nem is válaszolt az üzenetemre.)
A pasik kíváncsiak. Alap jellem.
Nekem volt.olyan szexkapcsis pasim aki még azokon is ki volt bukva hogy kamunevet mondtam es nem adtam ki a lakhelyem hanem csak az utca végén várhatott. Es órákat faggatott de még a végzettsegeimről karrieremrol is még az is érdekelte hogyan gondolkodom mikrol lehet velem beszélni.
Miközben csak szexkapcsolat. Nullahúsz semmi. És még nekem kellett magam kellemetlenul érezni olyanok miatt ha a szulinapját se tudom. Vicces.
Ez volt a kérdés
"Miért zavar, hogy semmit nem tudok arról a nőről akivel kavartam másfél éve?"
A válasz meg
Mert a pasik kíváncsi jellemek, még akkor is ha csak üríteni kell a másik semmi másra.
Te nagyon èrtelmes.
Tenyleg kell intelligencia a szexhez rájöttem közben hála neked. Tőled csak menekülnék.
Ezt úgy hivják, hogy agyalás, önfejlesztéssel elhagyható, inkább ezen a téren ajánlatos fejlődni, és magaddal kezd, ne a másikkal foglalkozz, rakd rendbe magad és zárd le a múltat.
irányitsd az elméd és ne forditva, szivesen!
Köszönöm.
És mi lehet az oka, hogy egy eddig aktívan posztoló nő "eltűnik", elrejtőzik?
miért akarod tudni?
lehet depressziós ettől most jobban érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!