Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő problémával kapcsolatban szeretnék Tőletek tanácsot kérni. A párommal másfél éve vagyunk együtt. Sajnos elég sokat vitázunk az ő hisztiségéből adódóan. Mit tegyek?
Legutóbb azon, hogy nagyon szerette volna ha felvenném az egyik ruhámat az utcára amit nyaralásra vettem (nagyon rikító, kivágott pink ruha, melltartó sem kell alá). A kedvéért én fel is vettem, de ahogy kiértünk az utcára nagyon kényelmetlenül éreztem magam.
Ő el szeretett volna menni cukrászdába is, de mondtam neki, hogy előtte haza szeretnék menni átöltözni. (Hozzáteszem a boltok, cuki ahol lakunk nem távolság egymástól).
Már az úton elkezdett civakodni, hogy
“Nem megyek sehova utána”, stb.
Ahogy felértünk a lakásba, elkezdett “bazdmeg, bezzeg én mindig nézem azt, hogy neked jó legyen, anyád hoz/apádhoz megyek.”
Egy későbbi vita után már picsa is voltam, előtte meg jó volt a lyukas ruha is.
Na de a lényeg, ezt elmesélték a nővérének akivel jóban voltam (legalább is én azt hittem).
A csaj azt mondta, mennyire gyerekes az öccse meg minden. Szintén egy ezutáni eset után ki keltem magamból és oda mondtam neki, hogy:
A nővéred szerint is tök gyerekes vagy, hogy egy ruha miatt belémszállsz.
Ők összevesztek, a pasim teljesen megsértődött a nővérére.
Egy pár nap elteltével belenéztem a pasim telójába (lehet nem kellett volna) és a pasim úgy adta elő neki, hogy én vagyok mindenért a hibás. Erre a csaj, hogy én mekkora színész vagyok és hogy elő tudom magam adni.
Nyilván én ezt szarul éltem meg, mert a csaj előtte a pasimra mondta, hogy gyerekes, mondván az én oldalamra állt. 😃
Úgy békültek ki, hogy engem szapultak oda vissza…
A csajjal azóta nem is vagyok hajlandó beszélni, mert elég szar ez így.
Ti mit tennétek?
A párod önző, gyerekes, tiszteletlen, sunyi, hazug. És elárul téged a hátad mögött. Ha csak úgy járogatsz valakivel, felőlem tedd, de én a helyedben rég leültem volna vele beszélni már az első ilyennél. Ha nem hajlandó normálisan viselkedni velem, akkor nem lennék hajlandó tűrni a sértegetést, és megaláztatást. Szakítanék.
Ne legyél olyan, aki fél, hogy egyedül marad, ezért inkább megnyomorítattja a lelkét, meg még a végén magát kezdi okolni, mert a masik bántja...
"Ti mit tennétek?"
1) Elköszönnék attól a férfitől, aki olyan hangnemet megenged magának - velem vagy bárki mással, hogy - Bazd +, picsa, stb.
(Eleve próbálnék úgy szűrni ismerkedéskor, hogy ezt az oldalát ne akkor lássam meg, amikor már kapcsolatban vagyunk.
2) A párkapcsolati problémáinkat a párommal igyekeznék megoldani, amíg nem ad okot szakításra, és nem teregetném ki sem rokonnak, sem barátnőnek, se senki másnak, mint ahogy én sem szeretném, hogy ő kibeszéljen bárkinek a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!