Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar, hogy semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, hogy semmit nem tudok arról a nőről akivel kavartam másfél éve?

Figyelt kérdés

Már a kavarásunk előtt is ismertük egymást régről aztán másfél éve közelebb kerültünk egymáshoz. Néhány alkalommal volt szex is. De aztán nem alakultak jól a dolgok és ő felszívódott, mármint előtte írt egy üzenetet hogy ez nem működik a részéről és látja hogy az én részemről sem így lezárja. Többi üzenetemre nem reagált de az ismerősei közül nem törölt ki. Utána még rakott ki egy képet történetbe, amire én szívvel reagáltam de ő az enyémeket soha nem nézi meg (korábban mindig megnézte). Aztán lassan egy éve semmit nem rak ki, holott régen még a kavarásunk előtt is kb hetente posztolt saját magáról, kutyájáról, tájképekről stb de most semmi. Sőt láttam, hogy a feltöltött képeiből is szedett le, sokkal kevesebb van fent. Abszolút csöndben van és nem tudok ezen nem agyalni, hogy mi lehet vele. Nem történik vele semmi vagy pont történik csak elrejti? Az sincs kint hogy kapcsolatban lenne vagy egyedülálló. A városban is csak egyszer láttam két hónapja egy pillanatra de aztán eltűnt a szemem elől. Pedig azt biztosan tudom mástól, hogy itt él még de ő se tudott többet mondani róla.

A kérdéseim:

Mikor csinálja ezt egy 30 körüli nő, hogy ennyire visszavonul a közösségi médián? És miért?

A másik: miért agyalok én ezen állandóan, hogy vajon mit csinálhat?

(Az kilőve, hogy ráírjak. Határozottan kérte anno, hogy hagyjuk abba, és nem is válaszolt az üzenetemre.)

2024. márc. 9. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Kedvelted, ha másfél év után is nézegeted.

Nekem egyértelmű, hogy lehet valakije ezért nem kell már "mutogatnia" magát.

2024. márc. 9. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem attol is lehet, hogy pasija van, es nem most vonult vissza, hanem elotte igyekezett latszani. Sokan a tortenetet azert csinaljak, hogy tudjak, ki nezte meg.

Szoval az is lehet, eddig valakinek vagy altalanossagban pasiknak mutatta magat, hogy ilyen vagyok, most meg mar megvan neki.

2024. márc. 10. 01:04
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Miért zavar, hogy semmit nem tudsz arról a nőről akivel kavartál másfél éve? Vége van, elmúlt. Foglalkozz a mával.
2024. márc. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!