Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kezdődő kapcsolatom, másfél hónapja találkozgatunk. Jól elvagyunk, viszont ő egyedül megy szórakozni, engem sose hív. Érdemes ezt így folytatni? (32N és 39F)
Amúgy hozzátenném, egy lelkes pasi aki nem csak használni akar, hanem komolyan tervez velem szerintem minden esetben így gondolkodik és ha elszeparál az élete ezen területeitől akkor ott már valami van a háttérben. Én elsőkörben megkérdezném miért nem hív magával soha és ha elkezdene hebegni-habogni meg valami idióta ürügyeket gyártani ahelyett, hogy azt mondaná miért ne, menj te is vele a következő ilyen estére akkor nem sokáig gondolkoznék azon hogy meddig lenne a párom.
20/L és3-as voltam
3-4
A szolga a szabadidős programjait is a vezetőjének felügyelete alatt köteles eltölteni.
Szerintem nem baj, ha szórakoztok külön is, de persze az gond leheg hosszútavon, ha sosem hív. Viszont ilyen rövid kapcsolat esetében, szerintem ez még nem gond. Mi 1.5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk égy gyakran szórakozunk külön. Illetve vannak események, amikre csak az egyikünk hivatalos (pl csak az egyikünk egyetemista vagy csak az egyikünk tagja annak a szervezetnek vagy esetleg csapatépítő stb).
Ha másfél hónapja találkozgattok, az még nem kapcsolat csak ismerkedés (feltételezem nem mondtatok ki hogy egy pár vagytok). Ebben a fázisban ne várj ilyet még.
Nyugi, nem jelent ez rosszat, csak ne sürgesd ennyire a dolgot. Menj el bulizni te is addig másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!