Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok? Kiráz a hideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok? Kiráz a hideg a kortársaimtól!

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok. Volt velem egykorú párom, de a maximum a 4 hónap volt. Unalmas, gyerekes, felelőtlen, nagyképű, munkakerülő... (tuti, 100% hovy van kivétel, és már előítéleteim is vannak)

A leghosszabb kapcsolatom 18 éves koromtól 25 éves koromig tartott, egy 16 évvel idősebb emberrel. Nagyon jó kapcsolatunk volt, közös érdeklődés, hobbi, stb, más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak. Az elmúlt 5 évben inkább csak alkalmi partnereim voltak, nem foglalkoztatott a téma, dolgoztam 3 munkahelyen, lett egy lakásom, kocsim jogsim, kellett ez az 5 év függetlenség. Most ismerkedem ismét egy 18 évves idősebb emberrel, és nagyon úgy érzem hogy nekem ő megfelel mindenféle téren, kivéve az hogy mindenkitől azt hallgatom hogy sok a korkülönbség. De mit tehetnék ha a korombeli, kissé idősebb pasiktól egyenest a hideg kiráz, és gondolni sem tudok arra hogy együtt legyek vele. Az utván is a tőlem jóval idősebb pasikon akad meg a szemem. Ez valami betegség? Elkellene mennem vele pszivhológushoz, vagy egyszerűen fogadjam el magam így, és ne érdekeljen hogy más mit mondd!? 🤷‍♀️ annyit törtem már ezen a fejem, hogy mi is lenne a "helyes", már ha van ilyen...

jún. 21. 15:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Balázskicksben nem vásárol senki szinte 20 felett, szóval nem tudom, miről beszélsz.😃 Egy darab felnőttet nem ismerek, akinek onnan lenne cipője, de ha igen, gondolom az valami sneakergyűjtő, ami messze nem az átlag felnőtt ember, aki csak egy cipőt szeretne ami tetszik neki. A többi dolgot sem értem, ja, vannak akik szeretnek bulizni, de nem mindneki, szexelni is tudnak azért sokan, stb, szóval továbbra sem írtál semmi olyan érvet, ami miatt egyértelműen jobb lenne az idősebb korosztály, mert az összes dolog amit írsz, még mindig max a fiatalabbak felére ha nem kevesebbre igaz. Gyakorlatilag pont ugyanolyan arányban vannak a suttyó fiatalok és idősebbek, mint a normálisak.😃
jún. 22. 17:41
 32/34 A kérdező kommentje:

Szöveg értés csillagos ötös. 😊 gratulálok hozzá 😉

jún. 22. 19:52
 33/34 anonim ***** válasza:
74%

Ja, csak a fiatalok srácokat konkrétan úgy kell kiszolgálni mint valami hercegnőt, meg még te fuss utána, egy értelmes programot nem tud kitalálni, és vérig van sértődve, ha azt gondolod, kapsz tőle egy gombóc fagyit (nem anyagiassag meg mielőtt valami ostoba felreertene, a gesztus a lényeg..)... Biztos vannak normális fiatalok, de már nekem is olyan erős előítéleteim vannak, bárhol járok nem látok mást, csak hörögve röhögő majmokat a korombeliek között, akiknek az a szórakozás, hogyan tudnak magukból még nagyobb hülyét csinálni a boltban tiszteletlenkedve. Mindez 20-25 évesen... Arról nem is beszélve, hogy hogy a bánatba néznek ki, mindegyiken ugyanaz a smackleves haj, melegítő...

Aki még normális, az már évek óta foglalt (ami jól is van így amúgy, csak engem pl tizenévesen annyira nem érdekelt az ilyesmi)

Nem lehet veluk beszelni, beszélgetni, kérdezni nem kérdeznek tőled, minden a haverokról szól, (ami amúgy nem lenne baj) akik ugyanolyan ultracringe prosztók, és válogathatsz, melyik a neonáci, aki azzal viccel, hogy *ljuk meg a C*gányokat vagy az Andrew tate rajongó redpilles hígvelejű szerencsétlen, aki először megszólal, hogy egy nőnek a konyhában a helye.

És itt nem a konzervativizmus kérdése a lényeg, ami valószínűleg egy idősebb emberben hatványozottan megvan, hanem a körülötte lévő gesztusok...

És totál nem értem mit van a sok kisfiú megsértődve, nagyon szűk rétege van az ilyen lányoknak, jut nektek is csaj, nem kell mindenhová odasirni, hogy apakomplexus, meg beteg vagy, meg blablabla, semmi érvet nem tudsz felhozni, blablabla. Miközben de. Sétálok az utcán, látom a korombelieket, és kb ez a választék.

jún. 25. 01:34
 34/34 anonim ***** válasza:
47%
Szóval kérdező, teljesen normális ha így érzel, mindenki mást le kell szarni... Nálam az is okozza, hogy amikor tök fontos lenne a gyereknek a kortárs közelség, nekem nem volt lehetőségem rá, hanem idősebbek vigyáztak rám, így akarva akaratlanul is de hozzájuk hasonulok, és az ő társaságukat is keresem. De azt veszem észre, hogy keresnem sem kell, mert a legtöbb helyen ahová megyek, mindig az idősebb réteg kezd felém fordulni, valamiért ők is kedvelnek engem. Lehet nálad is befigyel valami ilyesmi. Ez meg szerintem nem gond, vannak korombeli barátaim is, akik szintén hasonlóak mint én, annyi hogy partnernek idősebbet keresek, meg vannak idősebb barátaim is.
jún. 25. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!