Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok? Kiráz a hideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok? Kiráz a hideg a kortársaimtól!

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok. Volt velem egykorú párom, de a maximum a 4 hónap volt. Unalmas, gyerekes, felelőtlen, nagyképű, munkakerülő... (tuti, 100% hovy van kivétel, és már előítéleteim is vannak)

A leghosszabb kapcsolatom 18 éves koromtól 25 éves koromig tartott, egy 16 évvel idősebb emberrel. Nagyon jó kapcsolatunk volt, közös érdeklődés, hobbi, stb, más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak. Az elmúlt 5 évben inkább csak alkalmi partnereim voltak, nem foglalkoztatott a téma, dolgoztam 3 munkahelyen, lett egy lakásom, kocsim jogsim, kellett ez az 5 év függetlenség. Most ismerkedem ismét egy 18 évves idősebb emberrel, és nagyon úgy érzem hogy nekem ő megfelel mindenféle téren, kivéve az hogy mindenkitől azt hallgatom hogy sok a korkülönbség. De mit tehetnék ha a korombeli, kissé idősebb pasiktól egyenest a hideg kiráz, és gondolni sem tudok arra hogy együtt legyek vele. Az utván is a tőlem jóval idősebb pasikon akad meg a szemem. Ez valami betegség? Elkellene mennem vele pszivhológushoz, vagy egyszerűen fogadjam el magam így, és ne érdekeljen hogy más mit mondd!? 🤷‍♀️ annyit törtem már ezen a fejem, hogy mi is lenne a "helyes", már ha van ilyen...

jún. 21. 15:55
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyira szarok a 30-as férfiak, akkor 18 évesen hogyhogy megfelelt egy 34 éves?
jún. 21. 16:01
 2/34 anonim ***** válasza:
68%
Apakomplexusos vagy szerintem ha apukáddal nem volt bőven jó, megfelelő a kapcsolatod, vagy hiába volt anyukáddal nem volt jó a házasélet és mivel tudatalatt keresed az ellentétjét így a pótapukádat keresed ami betegség és jót tenne tényleg pszichológus.
jún. 21. 16:04
 3/34 anonim ***** válasza:
33%
Beteg vagy, én 41 évesen hányok a 40 feletti férfiaktól. Ocsmányak, unalmasak, gyerekeik vannak. Nem is értem, hogy lehet ilyen korú férfiakhoz vonzódni, max. lelki szemetesládának jók.
jún. 21. 16:05
 4/34 anonim ***** válasza:
36%
3. Minden más pasi is arra jó nektek...
jún. 21. 16:10
 5/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem #3-as, azért van néha aki szexre is jó.
jún. 21. 16:16
 6/34 anonim ***** válasza:
5. Látod ez igaz
jún. 21. 16:17
 7/34 A kérdező kommentje:

Apukámmal mindig nagyon jó kapcsolatom volt. Kicsinek is, most is. Anyukámmal 36 éve élnek együtt, és a mai napig szivemnek, életemnek hívják egymást, simogatja, ölelgeti egyik a másikat. Tuti nem ez a probléma. 😪

Amúgy nem a trottyos 40-50es pasik jönnek be, nem a gusztustalan hányni tudnék tőle fajta. Hanem a sportos, sármos, figyelmes fajta. Az meg hogy gyereke van, engem nem zavar, egy 20 évesnek is lehet.....

jún. 21. 16:32
 8/34 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem klasszak a kortársaink(32 vagyok), engem a 10+os korkülönbséges lelki sérültektől ráz ki a hideg.

Egyébként nekem nem imponál a lakás, autó, nem tudom, hogy miért ezt hozod fel a kortársaink hibájának, mikor az embert kellene megismerned, ez csak egy esetleges járuléka. Vannak szorgalmas, spórolós emberek, akik kevésbé sikeresek karrier fronton és nincs lakásuk, kocsijuk(pláne Bpn).

Szerintem az anyagi sikerek egy részét fordítsd arra, hogy változzon, mit keresel egy kapcsolatban, mert nagyon anyagiasnak látszol. "jól működő kapcsolat".. a legtöbb ember nem ilyen munkakapcsolat-érdekkapcsolatot keres, hanem érzelmeket, ami nem attól jön, hogy szépen meg tudják osztani a feladatokat és többet tudtok félrerakni a hó végén és befektetni..

Szerintem te nem ismered a valódi érzelmeket, szerelmet, mély, őszinte érzéseket, hanem "gyakorlatiasan", érdekből alakítasz ki kapcsolatot nem véletlen apádkorabeli férfiakkal. Sajnálom, hogy még nem voltál szerelmes, de még van 60 éved rá, nézz meg pár romantikus filmet, sorozatot, olvass ilyen regényeket, hátha át mered adni magad az érzésnek ahelyett, hogy a másik "előnyeit és hátrányait" mérlegelnéd, megéri-e kezdened vele.

jún. 21. 16:33
 9/34 anonim ***** válasza:
86%
Én is ilyen vagyok vagy voltam - mostanra, 30 fölött már nem "kell" közel 20 év, elég 10 körül is. Lehet, hogy "betegség", apakomplexus vagy bármi, de úgysem tud alakítani rajta semmilyen szakember; vonzalom vagy van, vagy nincs, nem csiholható észérvek alapján. Az mondjuk lehet, hogy segítene, ha a velem egykorúak tényleg férfi módjára viselkednének és gondolkodnának, nem mint valami tinisrác vagy egyetemista...
jún. 21. 16:40
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen hogy más mit mond, neked legyen jó.
jún. 21. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!