Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? Kiráz a hideg a kortársaimtól!
30 éves nő vagyok. Volt velem egykorú párom, de a maximum a 4 hónap volt. Unalmas, gyerekes, felelőtlen, nagyképű, munkakerülő... (tuti, 100% hovy van kivétel, és már előítéleteim is vannak)
A leghosszabb kapcsolatom 18 éves koromtól 25 éves koromig tartott, egy 16 évvel idősebb emberrel. Nagyon jó kapcsolatunk volt, közös érdeklődés, hobbi, stb, más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak. Az elmúlt 5 évben inkább csak alkalmi partnereim voltak, nem foglalkoztatott a téma, dolgoztam 3 munkahelyen, lett egy lakásom, kocsim jogsim, kellett ez az 5 év függetlenség. Most ismerkedem ismét egy 18 évves idősebb emberrel, és nagyon úgy érzem hogy nekem ő megfelel mindenféle téren, kivéve az hogy mindenkitől azt hallgatom hogy sok a korkülönbség. De mit tehetnék ha a korombeli, kissé idősebb pasiktól egyenest a hideg kiráz, és gondolni sem tudok arra hogy együtt legyek vele. Az utván is a tőlem jóval idősebb pasikon akad meg a szemem. Ez valami betegség? Elkellene mennem vele pszivhológushoz, vagy egyszerűen fogadjam el magam így, és ne érdekeljen hogy más mit mondd!? 🤷♀️ annyit törtem már ezen a fejem, hogy mi is lenne a "helyes", már ha van ilyen...
Nem tudom hogy én élek e rossz helyen, de felénk a 20-30as korosztályt kb nem értem miről beszél, olyan szavakat használ, egy normális kirándulást nem lehet velük lebeszélni, mert az nem buli hogy menjünk a hegyekbe túrázni. A rövidnadrághoz lábszárközépig érő zoknit húz papuccsal, mert ez a menő, és a hétvégék 90%-a a piálás, a haverok, és sorolhatnám. Egy jó 40-45évessel eltudok menni túrázni, akár több napra, ha itthon vagyunk, jókat el főzőcskézünk, filmezgetünk, sétálunk egy nagyot. Nem mellesleg értem hogy mit beszél, és normálisan öltözködik. Plusz egy pont hogy megfelel neki a 20 ezres nike cipő, és nem csak az a menő amit a Balázs kicks-ben vásárolt minimum 90 ezerért. Nekem ez a különbség a 2 korosztály között. Én nem éreztem magam emiatt sose betegnek, csak többet beszóltak h miért nem a korosztályomban keresgélek, és ez miatt gondolkodtam el, és tettem fel egy kérdést. De megerősítettem magam hogy inkább plusz 15 év... minthogy kisfiúkkal játszadozzak. 😊 apropó. A szex is 100x jobb egy idősebb pasival, aki figyel rám is, nem csak gyaszatol 10 percig, majd mint aki jól végezte dolgát tovább áll 😊
25
Jaja, hogyne... De akkor is azt böfögték, hogy "bezzeg régen" és bezzeg régen is bezzeg régen volt. Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!