Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Mivel tudnám kiengesztelni a férfit akiért odavagyok? Sajnos elég rossz időszakom van, hisztiztem neki is,hogy kevés ideje van rám. Abba maradtunk, hogy csütörtökön találkozunk és megbeszéljük, de olyan hideg volt a hangja.Felejtsem el?
Kedveskedj neki valami olyan dologgal amit tudod, hogy szeret. Már ha ismered ennyire, hogy tudod milyen dolgokkal tudod levenni a lábáról. Őszintén beszélj vele amikor találkoztok és kérj elnézést.
Viszont arra jobb, ha előre felkészülsz, hogyha eddig nem volt akkor valószínűleg ezután sem lesz több ideje és valahogy el kellene kerülnöd, hogy újra lefussátok ezt a kört. Tehát először magadban is rendbe kellene tenned ezt, hogy eltudod-e fogadni, hogyha nem szentel rád annyi figyelmet amennyit kívánnál.
Sok sikert!
Először is: ne spekulálgass. Várd ki szépen a csütörtököt aztán majd ott megbeszélitek. Egy hisztizés még nem a világ vége.
Másodszor: ha szeret akkor valszeg nem fog elküldeni. Mindenkinek vannak nehéz időszakai. Egy nehéz időszak miatt nem dobjuk ki a párunkat.
Egy jó meleg p....
Palacsintàval
🤣
Szerintem pitizésekkel csicskulással csak elrontani lehet mégjobban a dolgokat.
Es pont egy férfi nem ért a ferfiakhoz, jól vettem ki?🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!