Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok? Kiráz a hideg a kortársaimtól!
30 éves nő vagyok. Volt velem egykorú párom, de a maximum a 4 hónap volt. Unalmas, gyerekes, felelőtlen, nagyképű, munkakerülő... (tuti, 100% hovy van kivétel, és már előítéleteim is vannak)
A leghosszabb kapcsolatom 18 éves koromtól 25 éves koromig tartott, egy 16 évvel idősebb emberrel. Nagyon jó kapcsolatunk volt, közös érdeklődés, hobbi, stb, más okok miatt lett vége a kapcsolatunknak. Az elmúlt 5 évben inkább csak alkalmi partnereim voltak, nem foglalkoztatott a téma, dolgoztam 3 munkahelyen, lett egy lakásom, kocsim jogsim, kellett ez az 5 év függetlenség. Most ismerkedem ismét egy 18 évves idősebb emberrel, és nagyon úgy érzem hogy nekem ő megfelel mindenféle téren, kivéve az hogy mindenkitől azt hallgatom hogy sok a korkülönbség. De mit tehetnék ha a korombeli, kissé idősebb pasiktól egyenest a hideg kiráz, és gondolni sem tudok arra hogy együtt legyek vele. Az utván is a tőlem jóval idősebb pasikon akad meg a szemem. Ez valami betegség? Elkellene mennem vele pszivhológushoz, vagy egyszerűen fogadjam el magam így, és ne érdekeljen hogy más mit mondd!? 🤷♀️ annyit törtem már ezen a fejem, hogy mi is lenne a "helyes", már ha van ilyen...
Nem értem miért lennék anyagias? Mert leírtam hogy 5 évig nem volt komoly kapcsolatom, mert rengeteget dolgoztam, hogy egy stabil életet építsek magam köré? 🤔 szerintem ebben semmi anyagiasság nincs! Voltam már szerelmes, nem gondolom hogy 7 évet töltöttem volna egy ember mellett érzelmek nélkül. És soha nem kerestem érdek kapcsolatot. Soha nem akaszkodtam senkire semmi miatt, soha nem függtem senkitől anyagilag, érzelmileg, mindig azt tettem ami nekem jó volt. Itt arra voltam kíváncsi, hogy mennyire "beteges" hogy az ennyivel idősebb koroaztályt kedvelem, és hogy esetleg ez igényel e szakembert. De a Te kommented volt most az a löket, amit szeretnék is megköszönni, hogy nem Én vagyok a beteg, hanem Te, hogy 2 mondatból leszűrted hogy én AndyVajnát keresem, nem pedig a szerelmet! További szép életet neked. :)
fiatal hülyegyerekeket legfeljebb a kontrollmániás turbóanyukák akarnak, akik androfóbiában szenvednek, mert az apjuk dgta, vagy nem tudom, de ezek azok akik mint egy debillel tudnak gügyögni a pasikájukkal.
Arra pont jók, a nap 23:59 órájában a b.száson jár az a 2 darab agysejtjük.
Ha meglátok ilyen idős nőt, fiatal kis f.szjankókkal, elkap a hányinger.
Tökimökit meg úgysem érdekli a ráncos has, lógó cs.csök.
Koncert, kirándulás, túrázás, biciklizés... soroljam még? 😊 ismétlem hogy a normális 40es 50 es korosztály jön be. Nem mellesleg kívánom ha már így vélekedsz hogy 40-50éves korodra, neked már csak ez jusson 😁
Nincs veled baj.Én is előbb jönnék össze egy 16 évvel idősebbel,mint a korosztályommal.
Ugyan biztos van kivétel,de elgondolkodhatnak,hogy értelmes nő miért nem kezd velük.
Éretlenek,felszínesek a korodbeliek,főként a 25-35 korosztály.
Érdekes. Én férfi oldalról láttam mindig ugyanezt. A korosztályom, a fiatalabbak meg végképp infantilisek, elviselhetetlenek és sok nő valami valóságtól elrugaszkodott, hercegnőnek szindrómás picsa. Sosem volt korombéli párom és sanszos, hogy 40-es éveim előtt nem is lesz. 40-50 körül van az, hogy azt mondom egy nő már látott, tapasztalt eleget, volt pár csalódása, stb és jobb esetben két lábbal a földön áll. Nem mellesleg, sokkal kellemesebb társaság is.
Biztos közre játszik, hogy szar gyerekkorom volt és nagyon más életem volt, mint a kortársaimnak. Másképp szocializálódtam.
De engem nem érdekel mások véleménye, mert nem nekik akarok megfelelni. Így aztán mivel nekem így jó, pont leszarom, hogy egy pszichomóki mit gondolna róla. Nem mások által felállított mérce, sémák szerint akarok élni. Ugyanezt tudom neked is tanácsolni.
33/F
" gyerekes, felelőtlen, nagyképű, munkakerülő"-- ezek azok a tulajdonságok, amik az anyagi dolgokra utalnak, illetve az, hogy megemlítetted, hogy milyen anyagi javaid vannak, nyilván, mert ezek fontosak számodra.
Nem tudjuk, hogy van-e háziállatod, barátaid, beszélsz-e nyelveket, utaztál-e, kötsz-e, milyen könyveket szeretsz.. öt év munka, anyagi javak, a srácok meg felelőtlenek és gyerekesek és munkakerülők.. Olvass a sorok között, még ha nem is akarod bevallani magadnak. Tetszett már nem sikeres 15 évvel idősebb, mittudomén helyes buszvezető vagy postás? Aki szerelmes volt, az nem úgy nyilatkozik, hogy jól működtek együtt, annyira felkavaró az érzés. Nincs viszonyítási alapod szerintem, vonzalmat érzel csak, az pedig elmúlik, kezdetben tompul, ha tudatosítva van és eljutsz a ráismerésig, hogy mitől van. Így tud helyet adni újfajta vonzalomnak, aminek szintén idő kell. Ha változol, változik a személyiséged, más fog vonzani. Azért idősebb férfiak vonzanak(hacsak nem került hozzád túl közel tiniként érzelmileg egy apádkorabeli férfi, akitől az első visszajelzéseket kaptad), mert problémáid vannak. Tudod, hogy nem lesz így jó életed, ezért a kérdés. Most változtass, mert elkésel.
Ha lefelé tekintesz 10-20 évvel, és megnézed, hogy milyenek azok a gyerekek, akik szerintük túl érettebbek a kortársaiknál, tényleg annak látod őket? Nem csak inkább valami félrecsúszott náluk, traumát vagy más fejlődési utat jártak be és még nem érnek fel a többséghez lelkileg? Ugyanez látszik nálad is. Nem tűnsz érzelmileg érettnek, az apáddal voltál kb hét évig, tinikortól.. most, 30 éves fejjel kívánnád ezt a lányodnak, vagy szeretnél neki segíteni? Vagy akár random tinire ha ránézel, aki nem tud beilleszkedni a kortársaihoz(mert érettebbnek gondolja magát), kívánnád, hogy ilyen életet éljen? A leglogikusabb kérdést tette fel az egyik válaszoló, tényleg ennyire isteníted magad, hogy nem akarod észrevenni, hogy a korábban túlértékelt korosztályt most lenézed? Régen is mellément, a régi 30asok olyanok voltak, mint most, neked mégsem felel meg, és most túlértékeled az idősebb korosztályt, megint. Megmagyarázod magadnak, miért vonzódsz hozzájuk, hacsak nem az egzisztencia vonz. Mint ahogy a felnőtt férfiak megmagyarázzák, miért az "élettel teli, vidám, élni szerető, pörgős, fecsegő" tinilányokra buknak. Van egy vonzalom és megpróbálják maguknak megmagyarázni, azért miért helyes.. de értelmes vagy, tudod, hogy nem az, rossz jövő felé sodor és "tünete" valaminek.. annyira persze nem zavar, hogy segítséget kérj és változz. Egyébként az utolsó nagyon ijesztő gondolatot villantott: Nem mások által felállított mérce, sémák szerint akarok élni. --így nincs visszajelzés, ami garantáltan torz és rengeteg általad és neked okozott seb felé sodor. Én örülök, hogyha a világ segít, mi az egészséges és folyamatos vissszajelzéseket kapok, amikből tanulok és fejlődök. Enélkül nincs tanulás, fejlődés, főleg, ha harminc évesen sem fogja fel az ember, mennyire fontos a visszajelzés.
Képzeld, épp egy 44 éves kőműves sráccal ismerkedek. 😉 ha már az anyagiaknál tartunk. Épp albérletben lakik, dolgozik, kedves, szeretni való, vidám ember. Annyira anyagias vagyok! És nem tudok szeretni.
Na de akkor miért írkálsz ide? Élj boldogan a 44 éves kőműveseddel.
Én áldásomat adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!