Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a helyzetet csak én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a helyzetet csak én nem értem, és mindenki másnak lejött volna?

Figyelt kérdés
Szóval nagyobb baráti összejövetel/házibuli volt. Van egy haverom, aki ebből a körből már 3x randizott egy csajjal, az elmúlt két hétben, talán, és persze most is ott volt ez a lány. Valami olyasmi volt, hogy ők bent voltak a házban, kb kettesben, néha emberek ki-be mentek a fürdőbe vagy konyhába. A haverom ült a kanapén, a lány meg teljesen szorosan mellette felhúzott lábakkal, és az állát a haverom vállára támasztotta, úgy nézte ahogy a haverom fotókat mutogat neki, meg nyilván közben kicsit beszélgettek. Odamentem a haveromhoz, hogy jöjjön ő is ki, erre mondta nekem, hogy ő most bent maradna, de aztán rá tudtam venni, hogy kijöjjön pingpongozni. Aztán tökre felháborodott, hogy emiatt rángattam ki, és hogy én “nem láttam mi történik?”. De nem tudom, nyaralós képeket mutogatott a csajnak, ezt bármikor lehet, nem muszáj buliban. Utána a csaj is kijött amúgy, és más lányokkal beszélgetett meg stb. Nem tudom mi volt olyan nagy dolog. Ti értitek mi történt?

jún. 21. 09:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 nem, miért lennék?😂

Nem irigy vagyok, igazából nem értem, miért a kanapén üldögél vele, mikor ennyi után már simán ágyba vihetné a csajt. Még egy kicsit ittak is, ideális állapot. De elvileg még nem fektette meg, bár “ennél többet nem akarok mondani”. Annak a tudatában, hogy már simán a csaj bugyijában lehetne, mégsem tette, szerintem nem gáz megszakítani ezt a kínos, üldögélünk, simogatjuk egymást, beszélgetünk sztorit…

jún. 21. 10:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a kínos. Hány csajod volt eddig?
jún. 21. 10:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

11. Ja, szóval láttad mégis, hogy szitu van, de te eldöntötted, hogy lassú és inkább pingpongozzon?! 🤦

Inkább a saját magánéleteddel foglalkozz!

jún. 21. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

De megkívánja az illem, hogy ha valaki mással jól érzi magát és el van foglalva nem kezdem el terhelni, a saját problémáimmal vagy a saját kívánságaimmal. Az hogy miért nem feküdtek még le, azaz ő dolguk.

Oké, egy egyszerűbb példa. Ha te ping-pongozol egy fél órája és élvezed, jó vagy benne, nem örülnél ha téged egy másik havrod kártyázni hívna és abba kéne hagynod. Miért nem? Mert te most a ping- pongban leled örömödet és még nyerésre is állsz. A haverod meg a csajban. Érted?

jún. 21. 10:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

De ez miért kínos? Egy párkapcsolat nem csak arról szól, hogy "megfektetjük a csajt", ismerkednek, beszélgetnek, anélkül is jól érzik magukat, hogy egyből dugni akarjanak. Nem csak szex lehet a végkifejlete egy társalgásnak egy férfi és nő között, hanem értelmes, minőségi párkapcsolat is, amit több tart össze, mint a szex. Ezt miért nehéz megérteni? Amúgy meg ha mindkét felet érdekli, amiről beszélgetnek éppen, akkor neked lehet, hogy unalmasnak hangzik kívülállóként, de nekik ez kellően érdekes lehet ahhoz, hogy ne akarják megszakítani és inkább egymással töltsék az időt.

Amúgy én is inkább összebújnék a pasimmal és dumálnék semmiről, mint egy erőszakos unszolásnak engedve pingpongozzak, nekem meg az az unalmas. Akkor most miről beszélünk?

Tényleg nem vagy a toppon érzelmi intelligencia terén, jogos a #10 kérdése, az autistáknak ilyen jó az interperszonális radarja.

jún. 21. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Haha jol bezavartál 😂😂 En nem tettem volna, ha latom hogy így egymasba gubózva vannak. A kerdesedre a valasz: igen csak Te nem érted 😂😂
jún. 21. 10:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Suttyó vagy, a haverodat se értem hogy miért nem rázott le téged.
jún. 21. 12:43
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 a csaj mondta neki végre, hogy jöjjön, miután 3x közölte velem, hogy nem akar.🤷🏼‍♂️
jún. 21. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nem troll kérdés, akkor eszméletlen milyen éretlen vagy. Hány éves vagy? 19? Akkor még elnézhető, ha idősebb, akkor nagyon gáz, hogy sehol nem tartasz a szociális fejlődésben.
jún. 21. 17:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Tudtad te jól mi folyik ott csak egy irigy f*sz vagy a haverodra hogy ő be tud csajozni te meg nem.

Ahhoz meg semmi közöd hogy miről beszélnek és milyen képeket mutogat neki.

Te kretén

jún. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!