Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a helyzetet csak én nem értem, és mindenki másnak lejött volna?
#10 nem, miért lennék?😂
Nem irigy vagyok, igazából nem értem, miért a kanapén üldögél vele, mikor ennyi után már simán ágyba vihetné a csajt. Még egy kicsit ittak is, ideális állapot. De elvileg még nem fektette meg, bár “ennél többet nem akarok mondani”. Annak a tudatában, hogy már simán a csaj bugyijában lehetne, mégsem tette, szerintem nem gáz megszakítani ezt a kínos, üldögélünk, simogatjuk egymást, beszélgetünk sztorit…
11. Ja, szóval láttad mégis, hogy szitu van, de te eldöntötted, hogy lassú és inkább pingpongozzon?! 🤦
Inkább a saját magánéleteddel foglalkozz!
De megkívánja az illem, hogy ha valaki mással jól érzi magát és el van foglalva nem kezdem el terhelni, a saját problémáimmal vagy a saját kívánságaimmal. Az hogy miért nem feküdtek még le, azaz ő dolguk.
Oké, egy egyszerűbb példa. Ha te ping-pongozol egy fél órája és élvezed, jó vagy benne, nem örülnél ha téged egy másik havrod kártyázni hívna és abba kéne hagynod. Miért nem? Mert te most a ping- pongban leled örömödet és még nyerésre is állsz. A haverod meg a csajban. Érted?
De ez miért kínos? Egy párkapcsolat nem csak arról szól, hogy "megfektetjük a csajt", ismerkednek, beszélgetnek, anélkül is jól érzik magukat, hogy egyből dugni akarjanak. Nem csak szex lehet a végkifejlete egy társalgásnak egy férfi és nő között, hanem értelmes, minőségi párkapcsolat is, amit több tart össze, mint a szex. Ezt miért nehéz megérteni? Amúgy meg ha mindkét felet érdekli, amiről beszélgetnek éppen, akkor neked lehet, hogy unalmasnak hangzik kívülállóként, de nekik ez kellően érdekes lehet ahhoz, hogy ne akarják megszakítani és inkább egymással töltsék az időt.
Amúgy én is inkább összebújnék a pasimmal és dumálnék semmiről, mint egy erőszakos unszolásnak engedve pingpongozzak, nekem meg az az unalmas. Akkor most miről beszélünk?
Tényleg nem vagy a toppon érzelmi intelligencia terén, jogos a #10 kérdése, az autistáknak ilyen jó az interperszonális radarja.
Tudtad te jól mi folyik ott csak egy irigy f*sz vagy a haverodra hogy ő be tud csajozni te meg nem.
Ahhoz meg semmi közöd hogy miről beszélnek és milyen képeket mutogat neki.
Te kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!