Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idősen lehet még visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen lehet még visszaút?

Figyelt kérdés
Lassan 40 leszek. Soha nem volt párkapcsolatom. És igazából gyűlölöm a nőket. Valójában csak a nagyfaszú, nagyhangú, másokat teljesen leigázó csődör kell nekik. Évek óta járok terápiára, mert elég súlyos traumáim voltak gyerekkoromban, amiket jórészt szerencsére sikerült feldolgoznom, ami sokat javított az életminőségemen. Viszont egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy a párkapcsolati dolgot nem nekem találták ki.
2024. jún. 20. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Na, ha te magad is tudod, hogy el vagy b*szva a családoddal együtt, akkor mégis mi a t*kömért a nőket gyűlölöd?! Magadat és a családodat gyűlöld akkor, ne másokat! Te magad mondod azt is, hogy a párkapcsolati dolgot nem neked találták ki, akkor mi értelme a kérdésnek? Hova és minek kellene lennie visszaútnak? Összevissza beszélsz bakker. A baj veled van, hagyj másokat békén és ne általánosíts, ne beszélj másokról baromságokat és ne általánosíts! Rohadtul felcsesznek az ilyen emberek, mert a magadfajták csinálják a tömeges mészárlásokat, ártatlan emberi életeket oltanak ki, elveszik azt az egy életre való lehetőséget tőlük és családokat tesznek tönkre, hozzátartozók hátralévő életét összetörve. Észhez kéne térni és magadba nézni, nem másokban keresni a hibát.
2024. jún. 21. 09:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de miből gondolod, hogy én bárkit is meg szeretnék ölni? Eszem ágában sincs. Nem szeretem az embereket ez tény. De senkinek sem akarok ártani. Ez az én dolgom, az én életszituációm. Ezzel nekem kell foglalkoznom.
2024. jún. 21. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, csak nem nőt kéne keresned, hanem férfit. Őket ugyebár nem gyűlölöd.
2024. jún. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!