Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idősen lehet még visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen lehet még visszaút?

Figyelt kérdés
Lassan 40 leszek. Soha nem volt párkapcsolatom. És igazából gyűlölöm a nőket. Valójában csak a nagyfaszú, nagyhangú, másokat teljesen leigázó csődör kell nekik. Évek óta járok terápiára, mert elég súlyos traumáim voltak gyerekkoromban, amiket jórészt szerencsére sikerült feldolgoznom, ami sokat javított az életminőségemen. Viszont egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy a párkapcsolati dolgot nem nekem találták ki.
2024. jún. 20. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem érzed,ne csinald. Ha gyulolod a noket akkor minek?
2024. jún. 20. 21:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Eddig volt bennem egy bizonyítási kényszer, ami így a növekvő élettapasztalat okán kezd egyre inkább eltűnni, amennyiben rájöttem, hogy igazából senkit sem érdekel. Illetve mondjuk úgy, hogy a természet valamilyen szinten működik még bennem.
2024. jún. 20. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Nincs eloirva hogy muszaly mindenkinek. Ha belefognal es pl. Meghazasodnal gyerek stb. És aztán futamodnal meg,az milyen bunkosag lenne.
2024. jún. 20. 21:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Gyereket alapból nem is akarok. Igazából örülök, hogy ha a saját életemet kézben tudom tartani, nem még egy plusz teher.
2024. jún. 20. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Mit csinál veled a terapeutád, ha még mindig olyan tévképzeteid vannak, hogy "nagyfaszú, nagyhangú, másokat teljesen leigázó csődör kell nekik."?

Az én férjem nem ilyen. A szomszéd férjek sem ilyenek. A barátnőim férjei sem ilyenek. Hanem szimpla átlagosan kereső, átlagos pasik, még csak nem is kifejezetten jóképűek.

Neked azért nincs visszaút, mert olyan mélyen gyökereznek benned ezek a hülyeségek, hogy úgysem lehet kiírtani tényekkel semm

2024. jún. 20. 22:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Nézd, a családom telis tele van nárcisz/border-szerű és/vagy alkoholistákkal. Mondjuk úgy, hogy ez elég súlyosan rányomta a bélyegét úgy általában a mindennapjaimra a nemiségtől teljesen függetlenül. Többször felmerült bennem az öngyilkosság gondolata is. Na, a terapeuta ebben segített rengeteget.
2024. jún. 20. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Az tök szép, hogy teràpiàra jàrsz, ezért tisztellek is, mert akarod a vàltozàst.

Viszont szerintem még rengeteg torz képzetet fel kell szàmolnod ahhoz, hogy a természetes ösztöneidet, szeretethiànyodat kielégítsd. Ehhez meg nyilván szerető tàrs vagy empatikus baràtok szükségesek.

2024. jún. 20. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nincs. Ennek szamodra mar 15 eve vege. En ugyanebben a cipoben vagyok, igy tudom.

"Többször felmerült bennem az öngyilkosság gondolata is"

Bennem is. De rajottem, hogy ha Alt+F4-et nyomok az eletemnek, azzal csak a noknek teszek szivesseget. A nok, akik elhajtottak, tapsolni fognak, hogy "na, ez a g..i vegre eldobta a gitart".

Szoval ne tedd meg! De a remenykedes is hiabavalo. Ronda, szar pasinak szulettunk, nem fognak a nok a faszunkra ugrani soha. Vagy rohadt makunk lesz, es nagynehezen osszejon egy darab no, vagy valamiert olyan beveteli forrast talalunk, ami miatt felfigyelnek rank a nok. Ez a ket lehetoseg van, de ez is kb. a lotto otos eselyevel vetekszik.

40F incel

2024. jún. 21. 00:45
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem, nemlesz visszaút.

Javaslom, foglalkozz magaddal, teremts értéket.

2024. jún. 21. 06:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"De rajottem, hogy ha Alt+F4-et nyomok az eletemnek, azzal csak a noknek teszek szivesseget. A nok, akik elhajtottak, tapsolni fognak, hogy "na, ez a g..i vegre eldobta a gitart"."

???

Ezzel senkinek nem teszel szívességet, mert egyszerűen nem érdekelne senkit. Vagy azt gondolod, aki visszautasított, mert nem voltál neki vonzó, utána foglalkozik még veled, akár negatív értelemben is? Azért utasított vissza, mert nem érdekled. Semmi érzése nem lesz annak kapcsán, ha meghalsz, még ilyen kárörvendés sem, amit te beképzelsz.

2024. jún. 21. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!