Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezelni a visszautasításokat?
Még elég kezdő vagyok viszont most volt hogy leszólítottam egy lányt és azt mondta hogy: ronda vagy szia
Én meg hát nem nagyon tudtam mit mondjak és otthagytam
Hogyan kell reagálni az elutasítást?
Nehezen hiszem, hogy azt mondta, hogy ronda vagy.
Ha idegeneket akarsz utcán leszólítani, akkor nem sok sikerrel fogsz járni. Ha leszólitasz valakit és nemet mond, akkor további szép napot kívánsz neki és tovább mész. Mi ezen a bonyolult? Ha meg valaki bunkózik netátn, akkor is tovább mész.
Csak ennyit mondott amit írtam
De ha az utca nem jó akkor mit javasolsz?
Hobbi.
Keress valami olyat, ahol többen vannak.
Ez esetben:
"Oké, szia."
Szerintem jól tetted, hogy nem szóltál semmit. Ha meg is bántanak vagy sértőn utasítanak el akkor csak vedd tudomásul és könyveld el magadban, hogy így jobb is, mert úgyis egy paraszt volt a másik. Ha belemész a vagdalkozásba csak magadat rombolod..
Hidd el az nem fog nyíltan lerondázni akivel egy légtérben tartózkodsz huzamosabb ideig vagy vissza vissza térő alkalommal.
Az utcán könnyebb ilyen parasztnak lenni mert többet úgysem látja az illetőt.
Az utcát amúgy is felejtsd el.
Járj olyan helyekre ahol tudsz ismerkedni, sport vagy bármi ami az érdeklődési körödbe tartozik. Nem tudom, hogy szólítottad le a lányt, de túl direktben nem szerencsés. Egyszerűen csak próbálj meg lazán beszédbe elegyedni ha úgy adja a helyzet és meglátod mi a reakció.
Ha pedig elutasítanak vedd tudomásul, kezeld éretten, ne sértődj meg.
Sok ilyen lesz az életben, de ne add fel :)
33/N
"De ha az utca nem jó akkor mit javasolsz?"
Végül is közterület is lehet, de olyan szituban, ahol az emberek lazulnak, nem rohannak, pl. rendezvények, parkok, de munkába vagy ide-oda siető emberekt leszólongatni nem túl jó ötlet. Könnyen néznek kéregetőnek, házalónak, valamilyen ügynöknek. Ha netán meg az aurájába is túlságosan belemész, akkor kifejezetten kényelmetlen, esetleg fenyegető a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!