Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit szólnátok, ha a visszautasításotok után, miattatok fogyna egy lány 20 kilót?

Figyelt kérdés
Egyáltalán elgondolkoznátok azon mit is érezhetett az a lány irántatok?
2016. márc. 6. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem.

Ha valaki az embernek nem tetszik nem jön össze vele, és erre nem lehet kényszeríteni senkit. Akkor nyilvánvalóan túlsúlyos voltál, ezért nem kellettél neki, ez van.

Ez benne van a pakliban.

2016. márc. 6. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem igazan foglalkoztatna, mint gondolom azok a lanyoknak sem okoz almatlan ejszakat, akiktol en kaptam anno kosarat.
2016. márc. 6. 13:35
 3/12 anonim válasza:
Meglepődnék
2016. márc. 6. 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Semmit.

Most rádöbbent h az élet nem egy habostorta.

2016. márc. 6. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű hogy valakit a sulya miatt utasítok vissza,ugyhogy leginkább semmit.

mondjuk örülnék,hogy lefogyott és (remélhetöleg nem testkép zavaros) így a tovàbiak boldogabb lehet.

2016. márc. 6. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan magában és ennyire függ mások véleményétől, azzal csak igazolna, hogy jól döntöttem. Magad miatt fogyj, ha akarsz, akinek csak a külsőd miatt kellenél, az úgysem éri meg.
2016. márc. 6. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Hü lyére keresném magam, ha elterjedne rólam, hogy akit én 1x megfarkintok, az 20 kilót fogy miután ki pi csáz tam.
2016. márc. 6. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem. Most azért kellene valakinek beléd szeretni, mert te ezt, meg ezt érezted iránta, meg így, meg úgy változott az alakod, miután visszautasított?

Tisztában vagy te az emberi érzelmek működésével?

Én mindenesetre úgy vagyok vele, ha valaki iránt nem érzek semmit, akkor sem fogok, ha lefogy, ha meghízik, vagy ha pávatollat szúr a fenekébe.

2016. márc. 6. 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:

ha van lakásod, autód és pénzesek a szüleid, meg diplomás jól kereső nő vagy, akkor lehetsz 2 mázsa is :D kapkodnak érted a fiúk.

true story!

2016. márc. 6. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmit, mert ha ilyen lenne, nem a súlya miatt utasítanám vissza.
2016. márc. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!