Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit szólnátok, ha a visszautasításotok után, miattatok fogyna egy lány 20 kilót?
Nem.
Ha valaki az embernek nem tetszik nem jön össze vele, és erre nem lehet kényszeríteni senkit. Akkor nyilvánvalóan túlsúlyos voltál, ezért nem kellettél neki, ez van.
Ez benne van a pakliban.
Semmit.
Most rádöbbent h az élet nem egy habostorta.
Nem valószínű hogy valakit a sulya miatt utasítok vissza,ugyhogy leginkább semmit.
mondjuk örülnék,hogy lefogyott és (remélhetöleg nem testkép zavaros) így a tovàbiak boldogabb lehet.
Nem értem. Most azért kellene valakinek beléd szeretni, mert te ezt, meg ezt érezted iránta, meg így, meg úgy változott az alakod, miután visszautasított?
Tisztában vagy te az emberi érzelmek működésével?
Én mindenesetre úgy vagyok vele, ha valaki iránt nem érzek semmit, akkor sem fogok, ha lefogy, ha meghízik, vagy ha pávatollat szúr a fenekébe.
ha van lakásod, autód és pénzesek a szüleid, meg diplomás jól kereső nő vagy, akkor lehetsz 2 mázsa is :D kapkodnak érted a fiúk.
true story!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!